""
""

Poslednja vest sa Ostrva: Boaći je kasna opcija, čekaju se Fajenord, Augzburg i Lester!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 10:46

Vreme curi za Svrake u potrazi za napadačem

Crvena zvezda mora da proda Ričmonda Boaćija, Njukasl mora da dovede napadača do ponoći. Prostora za transfer Zvezdinog golgetera na Sent Džejms Park ima, ali je jako mali. Vreme curi...

Izabrane vesti

Svi Njukaslovi pokušaji da dovede napadača ove zime su propali. Staridž je završio u VBA, a Benitez je sinoć doživeo novi udarac kada je saznao da se Sandro Ramriez iz Evertona seli u Sevilju na pozajmicu do kraja sezone. Prva meta je i dalje Nikolaj Jorgensen, najbolji strelac Fajenorda. Već dve Njukaslove ponude su odbijene u Roterdamu od kojih je poslednja bila 17.000.000 evra. Fajenord traži 23.000.000 evra za Jorgensena, Njukasl ne želi da plati toliko, ali transfer još nije  mrtav... Holanđani su u dobroj poziciji jer im ne gori pod nogama da moraju da prodaju Jorgensena.

Druga opcija je Islam Slimani iz Lestera. Lisice su voljne da prodaju Alžirca, a cena je ista kao za Jorgensena - 22.000.000 ervra. Njukasl želi pozajmicu, Lester je poručio da samo prodaja po pomenutoj ceni dolazi u obzir.

Od ovog jutra opcija je islandski napadač Alfred Finbogason koji se u Augzburgu preporodio i prvi je strelac ekipe. Međutim, poznato je da nemački klubovi ne vole da prodaju najbolje igrače poslednjeg dana prelaznog roka, Augzburg nema spremnu zamenu i pitanje je da li uopšte želi i da pregovara o odlasku Islanđanina.

I tu dolazimo do Boaćija. Lokalni Kronikl, najbolje obavešten o dešavanjima u klubovima sa severa Engleske jutros otkriva da je Boaći „kasna opcija“ za Njukasl ako propadnu svi pokušaji da se ubede Fajenord, Lester i Aguzburg.

U Zvezdu još ništa nije stiglo sa severa Engleske, a radna dazvola bi mogla da bude problem čak i ako Njukasl ponudom zadovolji beogradski klub i Boaćija. Takođe, prema saznanjima MOZZART Sporta i našeg izveštača sa Kipra, u Zvezdi se i dalje nadaju ponudi Stouka od 7.000.000 evra za napadača iz Gane.

Još nešto više od 12 sati je ostalo do kraja prelaznog roka...

(FOTO: Action images)


tagovi

Alfred FinbogasonaugzburgFK Crvena zvezdaEngleskaEredivizijaFajenordHolandijaIslam SlimaniLester SitiNemackaNikolaj JorgensenPremijer ligaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara