Plave golubice spremne za doček opasnih Madriđanki

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 14:24

Atletikove devojke vrlo su opasne, svesna je i Violeta Slović, kapiten subotičkog Spartaka koja će na terenu s ostalim devojkama pokušati da im objasni zbog čega Spartak zaslužuje Ligu šampiona

Srbija se nada u Plave golubice, a one u sebe protiv nezgodnih devojaka Atletiko Madrida, odnosno onih koje su meru lagano uzimale i Barsi. Možemo li u Subotici očekivati da će Spartakove uzdanice prirediti veliko iznenađenje nadobudnim španskim igračicama? O tome je na konferenciji za štampu progovorila Violeta Slović, kapitenka Plavih golubica.
“Igračice su spremne na fizičkom, taktičkom i psihičkom planu. U ovaj grad smo doveli izuzetno kvalitetnog protivnika, Atletiko Madrid, i nije nam potrebna dodatna motivacija. Želimo da pružimo dobru igru i da ostvarimo dobar rezultat. Ovaj grad je to zaslužio, a publika je zaslužila da uživa u uzbudljivoj utakmici”

Setimo se i istorije, odnosno preduslova koga su subotičanke besprekorno ostvarile i plasirale se u Ligu šampiona. Naime, one su na turniru u Bratislavi odigrale nerešeno sa Ferencvarošem (2:2), i na taj način zauzele prvo mesto na turniru u Slovačkoj. Dakle, moćne su Plave golubice, ali ne treba zaboraviti da su devojke Atletiko Madrida u poslednje vreme pale jedino u Internacionalnom kupu od Mančester Sitija, ali i Liona. Ipak, retko one gube, oštre su, staložene, pa će Subotičankama trebati više od igre, a manje od zaborava prijateljskih, ruku na srce visokih poraza od Bajernovih devojaka koje su ih još pre godinu dana naučile lekcijama koje u ovoj situaciji za njih mogu biti jako korisne.

Izabrane vesti

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara