Pike planira kupovinu fudbalskog kluba i stvaranje novog takmičenja

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 13:15

Katalonac otkrio da se njegova investiciona grupa Kosmos neće zaustaviti samo na tenisu gde su postali vlasnici Dejvis kupa

Đerar Pike, jedan od omiljenih španskih igrača, ali veoma "neomiljenih" likova van terena, najavio je da se njegova investiciona grupa Kosmos neće zaustaviti samo na ulaganjima u tenis, već će uskoro preći i na fudbal!

Da podsetimo, Kosmos je od Međunarodne teniske federacije otkupio prava na održavanje jednog od najstarijih sportskih takmičenja na svetu, Dejvis kupa koje je reorganizovano te će od naredne godine imati završni turnir u Madridu. Mnogi teniseri, ali i zaljubljenici u beli sport negoduju zbog uništavanja tradicije duge 118 godina, a Novak Đoković i Rodžer Federer su već najavili da neće učestvovati.

Izabrane vesti

Težak početak "Projekta Dejvis kup" nije izgleda demoralisao Katalonca i njegove poslovne partnere, već ih je baš okuražio da krenu u dalje poslovno-sportske pobede, te je sada na meti najvažnija sporedna stvar na svetu.

"Trenutno radim na još dva projekta, jedan je kupovina fudbalskog kluba. Ne mogu mnogo da kažem, ali je drugi stvaranje novog fudbalskog takmičenja ili korićenje postojećeg. Ništa više ne mogu da kažem", tajnovit je bio Katalanac.

FOTO: Reuters


tagovi

Đerar Pike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara