I bocnuo je...
I bocnuo je...

Pešić: Milijaš mi je rekao, kad izleti samo je bocni

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.04.18. | 21:49

“Samo sam o tome razmišljao“, otkriva strelac drugog gola za crveno-bele

Nemanja Radonjić je načeo rivala, Aleksandar Pešić pritrčao i nokautirao ga. Napadač koga ovog proleća gol baš i nije hteo, sada se na najbolji mogući način vratio u golgetersku seriju. Pogotkom za pobedu u 157. večitom derbiju. Na asistenciju El Fardua Bena.  Otkriva: i na savet Nenada Milijaša.
Pre utakmica uvek pričam sa Milanom Borjanom, Nemanjom Supićem i Nenadom Milijašem, koji je tu najiskusniji. I sad mi je rekao: ’Ako izađeš jedan na jedan (sa Partizanovim golmanom Vladimirom Stojkovićem, prim.aut) samo je bocni preko’. Samo sam o tome razmišljao pre ukazane prilike“, kaže dobro raspoloženi Pešić.

Naravno, hvali i direktnog pakera - Bena.
Rekao sam da je fenomenalan igrač. Zvezdina publika će tek uživati u njegovim igrama“.

Izabrane vesti

A sad malo i o utakmici.
Srećni smo, zadovoljni. S jedne strane se može reći da je rešena titula, ali ne volim da pričam tako dok se sve ne reši. Možda je moglo da bude i ubedljivije, ali ovako je slađe. Imali smo i posle drugog gola šansi. Da je Ben dao možda bi bilo i ubedljivije. U drugom poluvremenu nije bilo toliko lepršave igre“.

Pešićev prvenac u derbiju, ujedno i 27. za Zvezdu?
Nema ništa lepše. Možda mi se sad i vratilo za neke promašaje. Mnogo sam srećan. Najdraži gol sigurno. Znamo svi koliko nosi. Možda je vredniji i od ovih 26“.

Da li očekivao da će crveno-belima tako lepo da se otvori utakmica?
Nisam verovao. Pripremali smo se dobro i radili ono što je šef ocekivao od nas. Pre utakmice sam pričao da razmišljamo samo o nama. Stvarno smo igrali kao u Evropi. Više smo trčali. Imali smo veću želju i zato smo dobili“.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar Pešić157. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara