""
""

Partizan u Niš vodi i - kuvara!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.17. | 09:42

Predostrožnost na najvišem nivou

Svi za Niš! To je parola kojom se vode u Humskoj 1, pred završno gostovanje u prvenstvu, a u nameri da preduprede bilo kakvo iznenađenje i eventualne „igre van terena“, u Partizanu su odlučili da deo ekspedicije na jug Srbije bude i - kuvar.

MOZZART Sportu je potvrđeno da će sa crno-belima u Niš krenuti i kuvar, uz još jednu osobu, zaduženu za nabavku namirnica. Njihov zadatak biće da brinu o ishrani ekipe u utorak veče i sredu, neposredno pred meč sa Radničkim, označen ključnim u borbi za šampionsku titulu.

Izabrane vesti

--->>> Šta je bolje za Partizan: Štoper bez utakmice 517 dana ili prekomanda veziste na novu poziciju?
--->>> Tončev: Radnički će pobediti i Partizan i Zvezdu
--->>> Odgovor Partizana: O našoj vrednosti govore tri derbija! Za koga navija Majo Vujović i čime se hvali Dušan Mrakić?

Uprava kluba i stručni štab na ovaj potez odlučili su se iz više razloga. Prvi je što je tim Marka Nikolića naviknut na hranu koja se sprema u „Zemunelu“, pa je istog kuvara vodio i na prethodno gostovanje na „Čairu“ 1. aprila, kad je bilo 0:2. Drugi je strah od eventualnog trovanja hranom, kojom su na istom mestu, u tokom završnog turnira Kupa Radivioja Koraća u februaru bili izloženi košarkaši crno-belih. A treći je i tradicija, ukorenjena još na gostovanju u Kruševcu, maja 2008, kad je tadašnji trener Slaviša Jokanović insistirao da se povede kuvar i njegovo prisustvo se ispostavilo kao talija.

Važno je napomenuti da je Partizan kuvara - koji se u međuvremenu i promenio - prethodnih sezona vodio na sva dalja putovanja u državi, od Subotice, Užica, Novog Pazara, te ne čudi odluka da on bude uz ekipu i u Nišu.

Crno-beli u utorak popodne putuju u Niš. Duel Radnički - Partizan na programu je u sredu od 19 časova na stadionu „Čair“, uz direktan prenost na TV Arena sport 1.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara