"Samjuel Ovusu"
"Samjuel Ovusu"

Partizan ga je upamtio, sad je u Čuki - potpisao Ovusu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 15:07

Veliko pojačanje na Banovom brdu

Samjuel OvusuBio je prvi veliki odlazak iz surduličkog Radnika, a sada je igrač od koga imaju velika očekivanja na Banovom brdu. Samjuel Ovusu se posle ne toliko uspešne epizode u Turskoj vratio u srpski fudbal i potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

Podsetimo, Ovusu je u debitantskoj sezoni Radnika u eliti postigao sedam i namestio još tri gola, brzinom je mučio protivničke defanzivce (posebno se istakao u dva sudara sa Partiazanom) i potom za obeštećenje od 200.000 evra prešao u Genčlerbirligi. Međutim, u Genčleru ni minut na terenu u prvenstvenim utakmicama. Neke manje povrede svakako mu nisu pomogle, pa se ubrzo preselio u Ankaraguču, a potom shvatio da ni srpski fudbal nije toliko loš.

Izabrane vesti

Podsetimo, Čuka je ovog leta dovela Ognjena Mudrinskog, Nikolu Drinčića, Aleksandra Kirovskog, Darka Puškarića, Nemanju Belića i Đorđa Crnomarkovića. Otišli su, između ostalih, Erhan Mašović, Alen Mašović, Aleksandar Jevtić, Dragoljub Srnić, Staniša Mandić, a pominje se i mogućnost da u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Banovo brdo napusti i Ognjen Ožegović.

On bi naravno išao u inostranstvo. Ako uopšte bude išao.

 

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

ČukaričkiSamjuel OvusuSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara