"šampionska generacija Čukinih omladinaca"
"šampionska generacija Čukinih omladinaca"

Omladinci Čuke čekaju žreb za Ligu šampiona: Cilj je napraviti nosioce za prvi tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.16. | 14:13

Posle Rada i komšije sa Banovog brda idu u evropsku elitu

šampionska generacija Čukinih omladinacaRad je probio led prošle sezone, ove će Srbiju u Ligi šampiona za mlade predstavljati Čukarički. Posle osvojene titule omladinskog prvaka Srbije iz prošle sezone na Banovom brdu se pripremaju za nove izazove, iščekujući žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, 30. avgusta u Nionu.

Tek tada biće poznat i termin odigravanja utakmica prvog kola. Ali sam termin i nije toliko bitan. Ono što je za Čuku najvažnije jeste to što je filozofija Dragana Galeta Obradovića, koja je omladinsku školu stavila na prvo mesto, počela da daje rezultate.

Izabrane vesti

Samo učešće omladinaca u Ligi šampiona i nije konačni cilj. Međutim, mogao bi da značajno pomogne na putu ka njemu...
"Cilj je stvaranje igrača koji neće biti samo određeni šraf u igri prvog tima već njeni nosioci. Naravno, bitan je rezultat, ali je pre svega bitno da ga ostvarimo kroz igru koja će omogućiti najtalentovanijim igračima da se dignu na viši nivo i opravdaju očekivanja svih u klubu“, kaže šef stručnog štaba omladinske ekipe Čukaričkog Mihajlo Jurasović uoči početka nove sezone u omladinskoj i katedskoj ligi Srbije, 13. avgusta.

Čukarički je počinje na gostovanju kod Radničkog iz Pirota, u subotu od 13 sati (kompletan raspored svih utakmica pogledajte OVDE).
"Spremni smo za nastavak prvenstva. Nismo želeli da u prelaznom roku dovodimo veći broj igrača već smo se opredelili da maksimalno iskoristimo potencijale igrača koje posedujemo", ističe Jurasović.

U ekipi su:

Golmani: Petar Ćulibrk, Đorđe Petrović,
Odbrana: Sava Radić, Luka Zorić, Seid Preljević, Maksim Andreevič, Đođre Šošević, Stefan Veličković, Stefan Ilić, Danilo Sujić, Branko Bajić,
Vezni red: Zehrudin Mehmedović, Nemanja Milojević, Aleksandar Đorđević, Bratislav Petrović, Marko Kilibarda, Marko Lazić:;
Napadači: Marko Šarić, Filip Đurović, Marko Ilić, Luka Ristivojević. 

(FOTO: fkcukaricki.rs)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara