Okršaj sa velikim ulogom

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.01.19. | 13:02

Amijen igra sa Anžeom, u susretu timova koji se bore za opstanak

Vrlo tanak utisak ostavili su ove sezone Amijen i Anže, s tim da je ovaj potonji pokazao da je veoma žilav. Oba tima spadaju u red kandidata za ispadanje iz Lige 1, mada se uporno drže izvan najugroženijih. Amijen je samo bod iznad zone ispadanja, dok je Anže tri boda daleko. Međusobni okršaj, logično, nosi veliki ulog.

Žuti prsluci, koji veće nedeljama protestuju protiv režima u Francuskoj odložili su brojne utakmice u decembru, pa tako i ovu. Nijednom ove sezone popularni Jednorozi nisu bili u gornjem delu tabele. Sada su tik iznad zone ispadanja, uz eliminaciju iz Liga Kupa porazom od Liona, kao i prolazom dalje u Kupu trijumfom nad Valensijanom pre nekoliko dana sa 1:0. U prvenstvu pre pauze po jedna pobeda, remi i poraz. U prošlom kolu Amijen je remizirao u Bordou, spasivši se poraza tri minuta pre kraja golom rezerviste Naorea, koji se očekuje u sastavu pošto je ionako prvi strelac tima.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Anže ima dva boda više od svog domaćina, s tim da je u lošijoj formi. Ispali su puleni Stefana Mulana iz oba Kupa, a posebno je iznenađujući poraz od niželigaša Viri-Šatiljona sa 1:0 pre nekoliko dana. Ni u prvenstvu im ne ide dobro. Sredinom novembra su pobedili Monpelje sa 1:0 i nakon toga su vezali četiri remija. Teško postižu, ali i primaju golove u poslednje vreme, a mogu da žale za bodovima iz duela sa Marseljom, kada su gol za 1:1 primili u finišu meča.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5051 FRA 1 Amiens - Angers ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČEVI 18. KOLA

Utorak
19.00: (2,95) Amijen (2,95) Anže (2,65)
19.00: (2,65) Nant (3,00) Monpelje (2,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara