Očajna domaćica i sigurnih 0-2

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 08:17

S obzirom da rundu otvaraju ne toliko efikasne ekipe na čijih sedam proteklih međusobnih dvoboja nije palo više od dva gola, slično možemo očekivati i ovoga puta

Stalno je tu negde, ali Trakai nikako ne uspeva da pomrsi račune Suduvi i Žalgirisu, koji su jedini u proteklih pet godina osvajali titulu. Situacija je i u tekućoj sezoni nepromenjena. Suduva deluje nezaustavljivo, jedina je bez poraza i sa najviše postignutih i najmanje primljenih golova teško može da ispusti ogromnu prednost od osam bodova, uz meč manje od drugoplasiranog Žalgirisa.

Na startu 17. kola Trakai gostuje Stumbrasu, koji je četiri puta slavio na minulih pet takmičarskih utakmica, izgubivši samo od Suduve. Za vikend je Stumbras oborio na kolena i drugoplasirani Žalgiris, pa prepun samopouzdanja dočekuje favorizovanog rivala. Ono što karakteriše najmlađeg prvoligaša jesu očajna izdanja kod kuće. Osim što je najgori domaćin u litvanskoj eliti, ekipa portugalskog stručnjaka indijskog porekla Marijana Barete je u seriji od četiri neuspeha na svom terenu bez postignutog pogotka! Sa druge strane, Trakai igra promenljivo. Teško ga je uhvatiti. Ishodi poslednjih osam utakmica glase ovako: poraz, remi, poraz, remi, pobeda, poraz, pobeda, remi, računajući i trijumf nad niželigašem Panerisom u pretprošlom meču. 

Izabrane vesti

S obzirom da rundu otvaraju ne toliko efikasne ekipe na čijih sedam proteklih međusobnih dvoboja nije palo više od dva gola, slično možemo očekivati i ovoga puta. Trakai je svakako favorit, budući da ni na jednom od njih nije izgubio od Stumbrasa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 5845 LIT 1 Stumbras - Trakai ug 0-2 1,53
Ukupna kvota1,53

LITVANIJA 1 - 17. KOLO: 

Utorak

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Litvanija 1Litvanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara