""
""

Novi trener Kelna: Jojić će kod mene biti lider tima, još samo da popravi realizaciju

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.12.17. | 11:23

Kako sprinta, koliko šansi stvara saigračima, zašto se ne odmara...

Nemci ne odustaju. Nikad. Čak ni kad su zakovani za dno tabele. Veruju u Kelnu da će se izvući, da uprkos samo šest bodova iz prvog dela Bundeslige imaju kvalitet za opstanak, a ka tom projektovanom cilju trebalo bih da ih vodi - Miloš Jojić.

Srpski vezista označen je kao čovek koji bi u nastavku sezone mogao da razmrda ekipu i uradi ono u šta malo ko veruje. Sad ima i poverenje. I to u liku trenera Štefana Rutenbeka.
Pod mojim vođstvom Miloš će biti lider ekipe. On je timski igrač koji napreduje, bez obzira na koju poziciju ga stavim“, poručio je naslednik nedavno smenjenog Petera Štegera.

Izabrane vesti

Posle ovakvih reči jasno je da nekadašnji prvotimac Partizana ostaje na Rajn Energi stadionu. Uprkos interesovanju Hamburga. Uostalom, ove sezone skupio je 25 mečeva u svim takmičenjima i iako timski ne može da se pohvali bog zna kakvim učinkom, na ličnom planu je ključni igrač Kelna.

Precizni Nemci su izračunali da je saigračima namestio 28 prilika za gol. Sam je čak 50 puta šutirao ka golu protivnika. Igrač je sredine terena sa najviše trči (12,6 kilometara po utakmici) i sve su to podaci koji bi trebalo da budu odgovor onom delu navijača kojima se čini da je Jojić ponekad flegmatičan.
Pazite ovo: Miloš je na utakmici protiv Volfzburga sprintao 46 puta. Ko god uradi 40 sprinteva na jednom meču može se smatrati vrhunskim fudbalerom u Bundeligi. Gledao sam Jojića pod komandom Petera Štegera i čini mi se da još samo mora da popravi realizaciju. Mora da bude efikasniji, na tom detalju ćemo raditi“, obećao je trener Rutenbek.

A da je Jojić ozbiljan u nameri da postane glavni igrač Kelna može se zaključiti što se na odmoru - ne odmara.
Otišao sam na petodnevnu pauzu posle poslednje utakmice u prvensvtvu i sad zajedno sa svojim fitnes trenerom radim na sebi“, poručio je Miloš Jojić za Bild, a taj list podseća da je zahvaljujući dijeti (skoro bez mesa, samo riba, salate, voće i povrće) izgubio sedam kilograma u prvih šest meseci 2017.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

EvropaKelnMiloš JojićNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara