Novi problemi sa starom povredom Miletića

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.19. | 23:02

“Nadam se da će biti sve u redi”, kaže Savo Milošević

Impresivna igra, impresivan i rezultat, ali ne mogu u Humskoj da se tek tako prepuste slavlju posle pobede od 4:0 nad Mačvom. Prvo zbog toga što već u četvrtak igraju sa Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pride zato što ne znaju da li će na tom meču moći da računaju na startnog desnog beka Nemanju Miletića.

Popularni “Ćelavi” je posle duela sa Stefanom Milosavljevićem nezgodno stao na nogu i zbog povrede zgloba morao je da napusti teren već u 59. minutu meča. Ne izgleda to tako strašno, ali kako je isti zglob mučio Miletića i pred kraj prošle sezone u Humskoj su zabrinuti.

Izabrane vesti

Posebno jer adekvatnu zamenu za Miletića jednostavno nemaju. Aleksandar Lutovac ga je odmenio protiv Mačve, ali klasičnog desnog beka makar i približnog kvaliteta prosto nema u timu Sava Miloševića.
Iskreno se nadam da će biti sve u redu. Koliko sam obavešten u ovom momentu to je njegova stara povreda, već više puta ga je mučila, do sad smo to uspevali da saniramo brzo, nadam se da ćemo uspeti opet”, nemoćno sleže ramenima šef Partizanovog stručnog štaba.

Na potezu lekarski tim crno-belih. Malo je vremena do Malatije.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara