Njukasl potrošio 22.000.000 evra i doveo dva pojačanja

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 21:01

Stigli Sen Maksiman i Džetro Vilems

Njukasl je danas bio zauzet na fudbalskom tržištu i uspeo je da obezbedi dolazak dva pojačanja. Nove Svrake postali su Alana Sen Maksiman i Džetro Vilems.

Sen Maksiman je stigao iz Nice u dogovoru koji će koštati Njukasl 18.000.000 evra, ali bi sve moglo da poraste i na čitavih 22.000.000 evra.

Izabrane vesti

Holandski internacionalac Vilems stigao je iz Ajntraht Frankfurta na pozajmicu. Ona će trajati jednu sezonu, a na kraju toga će Njukasl imati opciju otkupa.
"Džetro donosi bogatstvo u iskustvu u svlačionicu i veoma sam zadovoljan što smo ga doveli ovde. Igrao je na najvišem nivou, prirodni je levonogi igrač, tako da će nam dati još jednu jaku opciju na toj strani", rekao je menadžer Stiv Brus.

Vilems je otkrio da ga je i savet Žoržinja Vajnalduma nagovorio da se preseli na Sent Džejms Park.

Kada je Sen Maksiman u pitanju, on je ovako postao drugi najskuplji igrač Njukasla ovog leta posle Žoelingtona koji je stigao za skoro 44.000.000 evra.
"Oduševljen sam što je taj igrač došao. Veoma je talentovan mladi igrač i velika je budućnost ispred njega. Ima sve atribute koje treba da ima napadački igrač, uključujući i brzinu, tamo da sam siguran da će biti uzbudljiv igrač za gledanje", rekao je Brus.

Koliko Njukasl ozbiljno računa na Sen Maksimana pokazuje i činjenica da je ovaj igrač potpisao ugovor na čak šest sezona. Zanimljiv zalog za budućnost Svraka.


FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara