(Star sport)
(Star sport)

Nemanja Matić piše iz Francuske: Krađa u Ubu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.24. | 09:06

„Nećemo odustati“, uverava prvi čovek Jedinstva

I dalje bez pobede. Ni iz šestog pokušaja Jedinstvo nije uspelo, mada u Ubu ima mišljenja da problem na utakmici sa IMT-om nije samo fudbalske prirode.

Traktoristi su u subotu veče slavili u Tamnavi (3:2), ostavili ekipu Miloša Obradovića na poslednjem mestu tabele Mozzart Bet Superlige, a sve što se dešavalo na stadionu pod Šepkovcem iznerviralo je Nemanju Matića, prvog čoveka kluba, koji je pod njegovim vođstvom i zabeležio istorijski napredak do elite.

Izabrane vesti

Iako je sa Lionom nešto ranije poražen od Monaka, Matić se oglasio iz Francuske..

Večeras se na stadionu „Dragan Džajić“ dogodila krađa. Jedinstvo Ub je najmlađa ekipa u ligi i trebalo bi ih (igrače, op. au) sutra ubediti da nastave dalje, da se bore, da ne odustaju. Ubljani neće odustati, dokaz je 3.000 ljudi na stadionu koji vole Jedinstvo“, napisao je Matić na društvenoj mreži X.

Ovo je prvo Matićevo oglašavanje koje nema direktne veze sa sportom, s tim da ostaje nejasno na koga je mislio: sudiju Danila Nikolića, protivnike, nekog trećeg... Podsetimo, već u 18. minutu isključen je Marko Mitrović i verovatno je to bio najveći razlog za srdžbu bivšeg reprezentativca Srbije.

U svakom slučaju, težak je pobetak debitantske sezone za Jedinstvo, jer iz prvih šest utakmica na kontu ima samo bod osvojen u prošlom kolu protiv Tekstilca. Nedavno su Ubljani promenili trenera, umesto Ivana Radovanovića promovisali povratnika Miloša Obradovića.



tagovi

Nemanja MatićMozzart Bet SuperligaJedinstvo Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara