{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nemanja Branković: Osmo mesto nije loše, ali moglo je i bolje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Štoper Sinđelića gleda ka Topčiderskom brdu!
Nemanja Branković: Osmo mesto nije loše, ali moglo je i bolje

Nedavno završena sezona je pokazala da se ekipa beogradskog Sinđelića učvrstila u gornji deo prvoligaške tabele. U doigravanje ovaj tim je ušao sa osme pozicije, da bi isti plasman ostvario i posle dodatnih sedam utakmica. Pre početka prvenstva, plasman u plej – of je označavan kao nešto što bi zadovoljilo ambicije, ali na kraju, ipak, ima i uzdaha za propuštenim prilikama da se zabeleži još bolje ostvarenje.

To osmo mesto može se gledati dvojako, među nama igračima ostao je određeni žal, jer na osnovu igara na terenu smatramo da smo mogli da sveukupno gledano budemo još zapaženiji. Imali smo pehova u vidu povreda u nekim prelomnim trenucima u sezoni, što se svakako odrazilo i na rezultate. Tako da mogu da kaže dobro je bilo, a da je moglo da bude i bolje, svakako moglo je, istakao je Nemanja Branković“, igrač koji je po mnogim ocenama iskazao izuzetan napredak u svojoj igri i bio konstantan u visokom nivou forme.

Ovaj 21 - ogodišnji štoper koji igra po levoj strani poseduje izuzetne sposobnosti. Uz visinu od 195 santimetara, poseduje izuzetno brzinu i skočnost, kao i sjajan, pre svega jak, šut. Završio je treću sezonu u seinorskoj konkurenciji, ponikao je u omladinskoj školi beogradskog Partizana, posle koje je fudbalsko usavršavanje nastavio u redovima OFK Beograda, da bi u Sinđeliću dobio priliku da zaigra u prvom timu.

„Pre svega želeo bih da istaknem i da sam od samog starta odlično prihvaćen u mom sadašnjem klubu, koji se ističe po odličnoj atmosferi. Odigrao sam 29 utakmica, jednom sam se upisao u strelce, a samo nedostatak sreće je uticao na to da učinak u ovom segmentu bude još bolji. Gode mi pohvale izrečene na račun mojih nastupa, lično takođe smatram da je ovo bila moja najbolja sezona u seniorskoj konkurenciji. Mogu biti zadovoljan, ali ovo je samo pokazatelj da sam na dobrom putu koji me nadahnjuje za dodatni rad i trud, jer sam ubeđen da mogu još dosta da napredujem“, utisak je od skoro i novog akademskog građanina Srbije sa zvanjem strukovnog menadžera u sportu.

Igre Brankovića nisu ostale nazapažene, kako na našim, tako i na prostorima izvan Srbije. U ovdašnjim okvirima dovoljno je reći da intresovanje iskazuju i dva vodeća kluba, Crvena zvezda i Partizan, kao i još neki superligaši
„Trudim se da preterano ne razmišlajm o tome, bez obzira što je takmičarska sezona završena još uvek sam u trenažnom procesu, koji neću prekidati ni tokom pauze. Volim da radim i tome doprinesem da što spremnije dočekam predstojeća iskušenja. Došle su do mene vesti o intresovanjima pojedinih klubova. Imajući iskustva nekih igrača koji su se vrlo lako i brzo odlučili na odlazak u inostranstvo i potom možda još brže vratili, mislim da je najbolje da se najpre dokažem na našoj, superligaškoj, sceni. Voleo bih da zaigram u nekom klubu koji ima velike ambicije, ali prvenstveno u čijim redovima bi imao šansu da igram i dokazujem se. Dakle prioritet je sredina u kojoj bi mogao da budem u najužoj konkurenciji za najbolji tim i izborim se za standardno mesto u njemu“, istakla je značajna uzdanica Sinđelića.

PIŠE: Đ.Mečanin
FOTO Marko Spasojević

Najnovije vesti


×