Natho samo radi svoje: Asistencije? To je moj posao

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.09.19. | 23:19

Vezista crno-belih blistao u Novom Sadu

Kao da to nije ništa, kao da to radi svakog dana. A, možda je u karijeri zaista igrač takvog kova imao toliko tako uspešnih utakmica da mu dve asistencije za 90 minuta nisu ništa posebno. Bibras Natho kaže za sebe da samo – radi svoj posao...

Vezista Partizana je sa dve asistencije doprineo pobedi crno-belih nad Proleterom u Novom Sadu (3:0). Ali, da su njegovi saigrači bili smireniji u završnici, bilo bi još tih dodavanja za gol na kontu kapitena izraelske reprezentacije. Ni ovako ih nije malo...
To je moj posao, da pomognem timu i da momcima dam dobre lopte. Svi smo srećni što smo dobro odradili posao i dobili utakmicu“, mirno je konstatovao Natho posle meča.

Izabrane vesti

Bibras Natho sa čarolijom u nogama, prvenac Lazara Markovića i kad je teško – Zoran Tošić

I on se iz nedelje u nedelju uverava koliko je naporno igrati u Superligi, kada rival nema neku veliku želju da pređe s loptom na protivničku polovinu.
Bilo je teško probiti njihovu odbranu. Pokušavali smo i pokušavali i kada smo „otvorili“, onda je sve krenulo lakše. Tada se stvorila prilika da igramo više fudbala“.

Dve utakmice ogromne važnosti su pred Partizanom: prvo duel sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, a onda za vikend – večiti derbi.
Očekuje nas izuzetno važna nedelja. Moramo dobro da radimo, igramo dobro i da – pobeđujemo“, poručio je Bibras Natho.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara