(©Starsport)
(©Starsport)

NAJAVA DANA (subota, 23. januar): Italijani u fokusu, Partizan nema pravo na grešku

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.01.21. | 08:30

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ASTON VILA – NJUKASL, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Aston Vila počela je da pokazuje znake malaksalosti, a nije joj ni zameriti, pošto je u poslednja dva kola imala posla sa Mančester Junajtedom, pa zatim i Sitijem. Pošto je Njukasl trenutno u slaboj kondiciji, Aston Vila će pokušati da povrati dah, odnosno da konačno slavi, budući da je poslednji susret para overen X ishodom.

MONAKO – MARSELJ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Monako igra baš kako treba u poslednje vreme, dok Marselj mora da se presabere kako bi nakon vezanih poraua od Nima i Lensa video šta je to što je tim dovelo u situsaciju da iz poslednjih pet kola izvuče svega četiri boda.

MILAN – ATALANTA, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Atalanta je na minus deset bodova u odnosu na vodeći Milan koji brani tri boda viška u odnosu na Inter. Dakle, na Đuzepe Meaci će Ibrahimović i družina biti pod obaveznim pritiskom, jer Atalanta je jako žilava. Uostalom, Milan je ovaj klub dobio samo jednom u poslednjih pet navrata. Poslednji put došao je X, što se desilo u tri od poslednjih pet navrata na njihovim susretima. 

UDINEZE – INTER, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Posle pobede nad Juventusom Interu su ojačala krila, pa se u Udinama može očekivati vrlo navalentna igra gostujućih fudbalera. Udineze nije dobio ni jednu od proteklih pet utakmica, a poslednji izlazak na teren zabeležen je njihovim X ishodom u utakmici sa Atalantom. Inače, ne treba ni napominjati da je Konteov klub definitivno uspešniji na mečevima para gde gol od Udinezea nije primio još od daleke 2017.

LEVERKUZEN – VOLFSBURG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Aspirindžije definitivno imaju problema. Istina, maler je razbijen u utakmici sa Dortmundom, ali to ne znači da će sa protiv Volfsburga kec biti na dohvat ruke. Mogla bi ovo biti napeta utakmica para koji je u septembru igrao 0:0, a pre toga četiri puta uzastopno donosio dvojku. Po dva puta slavio je Leverkuzen, a kao i Volfsburg koji je u maju prošle godine bio bolji pri rezultatu 1:4.

FRAJBURG – ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Egal situacija po broju osvojenih bodova na sredini tabele Bundeslige realnost je oba kluba. Međutim, Štutgart je u poslednje vreme počeo da gubi na energiji pa mu se u pozitivan skor sa proteklih pet utakmica broji pobeda nad Augzburgom, a zatim i X sa Menhengladbahom. Frajburg u istom periodu ima tri pobede, pa ga ne bi trebalo smatrati ni najmanje ranjivim. Zbog toga se ishod ovog susreta može smatrati krajnje neizvesnim.

REAL SOSIJEDAD – BETIS, 18.30

(Fudbal, Španija 1)

Veliki je broj izbačenih iz stroja i sa jedne i sa druge strane. Sosijedad je imao problema na poslednjih pet utakmica, pa ne bi trebalo očekivati apsolutnu dominaciju domaćina, ali ni preuveličavati šanse Betisa. Ipak je Sosijedad na svom trenu, pa bi kladilačkog zadatka radi valjalo zapamtiti da je na ovaj par generalno u prošlosti bila isplativa 3+ igra.

ALAVES – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Od rutinske stepenice u Kupu, do košmara u kojem im trećeligaš, sa igračem manje, zadaje nokaut, Real je uspeo da stigne za samo 35 minuta. Dolazak u Alkoj, za izabranike Zinedina Zidana trebao je da predstavlja rutinski odrađen posao između dva prvenstvena izazova. Nastupio je debakl posle kog stvarno ne znamo da li se Realu sme staviti palac gore pred gostovanje Alavesu koji je Real u novembru tukao sa 1:2.

SPORTING – BRAGA, 20.45

(Fudbal, Liga kup Portugalije, finale)

U finalu Liga kupa Portugalije sastaju se rivali koji su prvih dana ove godine odigrali prvenstveni susret koji je dobio Sporting sa 2:0, po principu prelaza X-1. Inače, meč je po posedu lopte bio egal, a ako bi realno gledali po šutevima u okvir gola svakako smo mogli na već pomenutom susretu videti i više golova. B

Biće ovo prilika za Bragu da pokuša da se revanšira Sportingu.

PARTIZAN – FMP, 19.00

(Košarka, ABA liga)

U prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala, crno-beli su u Železniku zabeležili pobedu rezultatom 90:103. Sašo Filipovski najavljuje da će Partizan posebno obratiti pažnju na svoju odbranu, kao i na ispravljanje grešaka sa prethodnog susreta. Uroš Trifunović naglasio je da su se Panteri pojačali trojicom igrača u odnosu na prethodni susret para. Dakle, tenzije ima što obećava interesantan susret Partizana i Pantera koji su dobili tri uzastopne utakmice.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara