NAJAVA DANA (nedelja, 6. oktobar): Od Novakovog finala do Derbija Italije

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.10.19. | 08:04

Pogledajte kakva nam uzbuđenja na igrački meni servira današnji dan

ĐOKOVIĆ - MILMAN, 08.30
(Tenis, ATP Tokio - finale)

Gledajući ne samo kvalitet igrača, nego i igru u Tokiju, teško da iko može stati na rep ovakvom, raspoloženom i odmornom Đokoviću. Pa ni mnogo bolji od Džona Milmana koji će sigurno dati sve do sebe. Problem je što Nole ima odgovor na njegovu izuzetno fizičku igru, pošto je u pitanju zaista vrhunski atleta. Ovo će im biti treće odmeravanje, a Milman je oba put glatko poražen. Tako nešto treba očekivati i sada.

Izabrane vesti

BRIŽ - GENT, 14.30
(fudbal, Belgija 1)

Gent je slabim partijima proletos doveo sebe u poziciju da ne igra Evropu, ali ga je sreća pogledala, pa je upao umesto kažnjenog Mehelena. Samo jedan poraz doživeo je Gent u dosadašnjem delu prvenstva i to u gostima od Muskrona u trećem kolu. Kada su u pitanju utakmice u Brižu, domaćin je debelo u prednosti, sudeći po tradiciji.

ANTVERPEN - STANDARD, 18.00
(fudbal, Belgija 1)

Kada je prvenstvo u pitanju, Standard nema pobedu u Antverpu još od 2007. godine. Istina, igrao je tri puta posle toga, u tri minule sezone i bilans je: dva remija i jedan poraz. Prošle sezone domaćin je slavio sa 2:1. Umorni Standard će biti zadovoljan i bodom na ovom teškom gostovanju, gledaće da najpre ne primi gol, a kvalitet da u tom planu uspe i te kako ima.

BARSELONA - SEVILJA
(fudbal, Španija 1), 21.00

Loša vest za Andalužane je to što baskijski stručnjak konačno može da računa na kapitena i najboljeg igrača, tim pre što su Rohiblankosi Mesijeva omiljena žrtva – na 37 mečeva dao im je 36 golova, koliko nijednom španskom klubu. Osim harizmatičnog Argentinca u konkurenciji za sastav biće i Francuz Dembele, a sa njima Barsa ima pregršt napadačkih opcija

INTER - JUVENTUS, 20.45
(fudbal, Italija 1)

Čeka nas spektakularan dvoboj timova koji su, uz Napoli, glavni kandidati za titulu. Duel najljućih rivala u Italiji, Antonio Konte protiv svog bivšeg kluba u kojem  (je) ima(o) status legende.

KRASNODAR - SPARTAK M.
(fudbal, Rusija 1), 18.00

Bikovi su najefikasniji tim u Premijer ligi i jedini koji u proseku daje preko dva gola po utakmici, pa se Spartaku ne piše dobro, iako je tradicija na njegovoj strani: u gradu na Kubanju nije poražen od 14. avgusta 2014. Međutim, potpuni gubitak samopouzdanja gostiju morao bi da pomogne zeleno-crnima, a mi očekujemo da keca isprati 2+.

ST. ETJEN - LION, 21.00
(fudbal, Francuska 1)

Timovi će biti prilično umorni nakon Evrope, ali i opterećeni rezultatom u ovoj utakmici, zbog čega najverovatnije nećemo gledati previše efikasnu utakmicu. Lion ima kvalitetniji tim i trebalo bi konačno da ga krene. Pobeda u jednoj ovakvoj utakmici mogla bi da ima izuzetan psihološki za ovaj tim u nastavku sezone.

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA, 16.00
(fudbal, Srbija 1)

Na prethodna tri susreta Crvene zveze došlo je 3+. Takođe, crveno-beli su primili bar po golu na poslednjih 11 mečeva. Dakle, sve ukazuje da ćemo u Kruševcu gledati vrlo efikasnu predstavu. Bez obzira na to što će se Vladan Milojević odlučiti za rotacije i šansu poveriti nekim momcima iz drugog plana. Crvena zvezda je u seriji od četiri pobede nad Kruševljanima. Uz gol-razliku 9:0. Dakle, srpski šampion je favorit. Dvojka je prvi izbor. Rekli smo vam već da očekujete efikasan meč.

PARTIZAN - VOŽDOVAC, 18.00
(fudbal, Srbija 1)

Partizan je na svom stadionu dao makar po gol na poslednjih 14 takmičarskih utakmica. U tom nizu samo je dvaput propustio da časti protivnike sa bar po dve lopte u mreži, pa deluje da sve zavisi od njega i preciznosti Sadika, Sume, Lazara Markovića...

C. ZVEZDA - PRIMORSKA, 20.00
(košarka, ABA)

Crveno-beli jedva čekaju ovaj meč ne bi li postavili stvari na sve je mesto. Novopridošlica u Jadransku ligu, Primorska je u četvrtfinalu ABA Superkupa u Zagrebu iznenadila Zvezdu i time je ostavila bez jednog trofeja. Sada se očekuje osveta, i to sa kamatom.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara