Lazar Samardžić (©AFP)
Lazar Samardžić (©AFP)

Murinjo baš zagrizao za Samardžića: Udineze najbolju ponudu dobio iz Istanbula

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 17:44

Ipak, srpski reprezentativac želi da sasluša ponude ostalih zainteresovanih klubova i tek onda donese odluku

Saigrači su u reprezentaciji, a ne bi bilo veliko iznenađenje da zaigraju zajedno i u klubu. Zapravo, rastu šanse da Dušana Tadića i Lazara Samardžića od naredne sezone gledamo u istom dresu pošto je Fenerbahče ozbiljno zagrizao za fudbalera Udinezea.

Pisali smo već da je istanbulski velikan zagrejan za 22-godišnjeg vezistu, a Jagiz Sabunčuoglu, jedan od pouzdanijih turskih novinara, sada donosi novu informaciju. Prema njegovim saznanjima, Fener je Udinezeu dostavio primamljivu ponudu za ofanzivnog vezistu koji se nalazi na vrhu liste želja Žozea Murinja.

Izabrane vesti

Štaviše, Sabunčuoglu tvrdi da je ponuda koju je drugi najtrofejniji turski klub izneo pred čelnike tima iz Udina u ovom trenutku najbolja. I mada ne navodi kolika je visina iste, Sabunčuoglu tvrdi da bi je klub sa Friulija rado prihvatio. Međutim, Samardžić ne želi da žuri sa donošenjem odluke, već bi da sasluša sve ponude i tek onda donese konačnu odluku.

A, nije da ih nema i da ih tek neće biti. Podsetimo da se u prošlosti dovodio u vezu sa Barselonom, Milanom, Juventusom, da je prošlog leta bio nadomak Intera, zimus navodno u pregovorima sa Napolijem i Brajtonom…

Trenutno je pak uz Fenerbahče najkonkretniji Lacio. Prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito već je kontaktirao vlasnika Udinezea Đampaola Poca kako bi se raspitao za ‘zdravlje‘ srpskog reprezentativca. Ipak, 20.000.000 evra, na koliko Zebre navodno cene Samardžića prevelika je Lotita, koji je pokušao da je ‘obori‘ ubacivanjem svojih fudbalera Tome Bašića i Matea Kanćelijerija, a Poco bi radije uzeo novac.

Samardžić je na dve utakmice Evropskog prvenstva na terenu proveo ukupno 53 minuta, a za Udineze je prethodne sezone na 34 meča u Seriji A postigao šest i namestio još dva gola.


tagovi

Lazar SamardžićŽoze MurinjoFenerbahčeUdinezeLetnji prelazni rok 2024Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara