Vu Lei (©Reuters)
Vu Lei (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Kinu i Alžir

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 10:47

Nigde nećete da nađete veće

Počelo je odbrojavanje do Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali danas je u prvom planu fudbal u Aziji i Africi. Igraju se mečevi kvalifikacija za Mundijal 2026. godine.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Kinu i Alžir.

Izabrane vesti

Kina je na drugom mestu u Grupi C kvalifikacija za Mundijal 2026. godine u SAD-u, Kanadi i Meksiku. Ima tri boda više od Tajlanda, dva kola pre kraja, pa u slučaju pobede u Šenjangu bio izborila narednu rundu. Krajem prošle godine Kinezi su u gostima dobili narednog rivala sa 2:1. U prošlom kolu Kinezi su savladali Singapur na svom terenu sa 4:1, dok je Tajland kod kuće poražen od najbolje ekipe u grupi, Južne Koreje (0:3).

ALŽIR – GVINEJA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,60

Alžirci su na startu afričkih kvalifikacija za Mundijal pobedili Mozambik i Somaliju, pa su prvi u Grupi G. Gvineja ima pobedu i poraz. Lider grupe je favorit pred svojim navijačima. Rijad Marez, nekadašnji as Mančester Sitija, najveća je zvezda selekcije. Tu su Feguli, Guiri, Slimani, Ait Nuri... Gvineja je pobedila dve prijateljske utakmice u martu. U poslednjem odmeravanju snaga ovih selekcija Alžir je na svom terenu pobedio Gvineju sa 1:0 golom Islama Slimanija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara