""
""

Morata: Zvalo me po pet klubova dnevno

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.16. | 17:28

“Bilo mi je teško tokom šampionata u Francuskoj kada mi je telefon zvonio non-stop. Ali sam bio dovoljno fokusiran i profesionalan da se mudro nosim u takvoj situaciji”, istako je napadač Reala

Mnogi su bili spremni da se opklade letos da je kupovina Alvara Morate od Juventusa za 30.000.000 evra bila samo posledica činjenice da Real želi da ga skuplje preproda zainteresovanim klubovima tokom leta, ali je sjajni napadač posle burnog prelaznog roka ipak ostao na kraju u Madridu.

Izabrane vesti

Najdominantnija teorija u Španiji bila je da Madriđani traže 60.000.000 evra za njega i da bi na tu cenu odmah pristali. I daleko od toga da je Morata bio bez ponuda ovoga leta. Šta više, kaže da ga je svakodnevno zvalo po pet ili šest zainteresovanih klubova, iako je i sam odmah rekao da želi da ostane u Kaljevskom klubu.

Posebno je bio uznemiravan tokom Evropskog prvenstva.
“Bilo mi je teško tokom šampionata u Francuskoj kada mi je telefon zvonio non-stop. Zvalo me po pet šest ljudi svakoga dana iz različitih evropskih klubova sa željom da me angažuju. Ali sam bio dovoljno fokusiran i profesionalan da se mudro nosim u takvoj situaciji”, izjavio je Morata za Marku.   

Španski napadač nije otkrio koji su klubovi bili u pitanju, ali na osnovu nagađanja koja su bila aktuelna tokom leta znamo da je Čelsi bio jako zainteresovan da ga dovede. I Arsenal je neko vreme pokazivao interesovanje za 23-godišnjeg golgetera, ali je na kraju Real ipak dokazao svima da mu nije stalo do lake zarade, već se pojačao sjajnim napadačem na kraju krajeva svojim detetom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiŠpanijaReal MadridPrimeraletnji prelazni rok 2016Alvaro Morata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara