Miletić povređen, problem i za Krstajića

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.19. | 15:55

Selektoru ostao od pozvanih igrača samo jedan desni bek

Udarac za Partizan, a problem i za selektora Mladena Krstajića. Desni bek crno-belih Nemanja Miletić povredio se usred utakmice sa Spartakom u Humskoj i morao je sredinom prvog poluvremena da izađe igre igre.

Besni Miletić je bacio i kostobran i kopačku posle izmene, jer je jasno i njemu da će možda morati da propusti i okupljanje reprezentacije Srbije. A, bila mu je ovo odlična šansa, na mečevima sa Nemačkom i Portugalom, da pokaže kvalitet i u dresu državnog tima.

Izabrane vesti

Reprezentacija Srbije će se okupiti u ponedeljak u Kući fudbala u Staroj Pazovi, a Miletić će posle snimanja povređenog mesta, čini se da je u pitanju zglob, znati da li će moći da se stavi na raspolaganje selektoru.

Ne bi bilo iznenađenje da Mladen Krstajić sada pozove Milana Gajića, desnog beka Crvene zvezde i nekadašnjeg zlatnog srpskog orlića, pošto mu je od pozvanih igrača u timu ostao samo jedan desni bek, Antonio Rukavina. Naravno, sve pod uslovom da se pokaže da Nemanja Miletić ne može da putuje za Volfsburg i Lisabon.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Nemanja Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara