Damijan Le Talek
Damijan Le Talek

Mamić bi Le Taleka na Maksimiru, da li bi on u Zagreb?

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 09:02

Ili pre na zapad?

Prekomanda na poziciju štopera ispostavila se kao pun pogodak. Damijan le Talek je odličnim igračama u poslednjoj liniji Crvene zvezde sebi podigao cenu i privukao pažnju klubova sa svih meridijana. Pa i iz komšiluka. Zagrebačke Sportske novosti tako danas idu sa pričom da će Zdravko Mamić pokušati da Francuza dovede na “Maksimir”.

Dinamo je navodno svestan da je Le Talek slobodan igrač i da bi došao bez obeštećenja, pošto mu na kraju sezone ističe ugovor sa crveno-belima. Zvezda je spremna da mu ponudi novi ugovor sa značajnim povećanjem plate na oko 400.000 evra godišnje (trenutno prima 240.000), ali Le Talek bi ipak da proba da na pijaci pronađe unosniji ugovor.

Izabrane vesti

Dinamo svakako može da podigne lestvicu i prebaci i tih 400.000, samo je pitanje da li je Le Talek spreman da ide u ligu koja nije baš korak napred u odnosu na srpsko prvenstvo. Prema informacijama do kojih je došao MOZZART Sport on bi pre da pokuša da pronađe angažman negde na zapadu Evrope. Preferira povratak u Francusku ako bude izvodljivo.

Ali naravno, sve će zavisiti i od ponuda. I suma u njima.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara