Majorka bi i Brašanca

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 10:28

Posle Sedlara, još jedan Srbin na meti novog prvoligaša

Potpisao je Aleksandar Sedlar za Majorku, ali on nije jedini Srbin kojeg bi na Balearima rado videli u svojim redovima za narednu sezonu. Činjenica je da je mnogo srpskih fudbalera prošlo kroz Majorku, a novi koji bi mogao da obuče bordo dres je Darko Brašanac.

Kako pišu španski mediji, Majorka traga za pojačanjima koja će joj omogućiti opstanak u Primeri naredne sezone. Na štoperskoj poziciji već je doveden Sedlar iz Pjasta, a u centru veznog reda ima mesta za Brašanca.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana je i dalje pod ugovorom sa Betisom, ali zeleno-beli iz Sevilje ne računaju na njega. Brašanac je prošle sezone igrao na pozajmici u Alavesu, gde je skupio 24 utakmice u Primeri, dok je godinu pre toga proveo u Leganesu, gde je takođe imao sasvim dobru minutažu.

Sada bi Brašanac bi karijeru mogao da nastavi u Majorki, za koju je proletos igrao srpski napadač Nikola Stojiljković, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a koji je bio pozajmljen od portugalske Brage. Stojiljković se nije naigrao na Balearima, upisao je samo četiri nastupa.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara