Lukaku: Konte je najbolji na svetu, a ja obožavam Seriju A

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 13:55

Belgijanac se otvoreno nudi Interu

Namiguje Romelu Lukaku Interu, a otvoreno se „nabacuje“ Antoniju Konteu! Belgijski fudbaler računa da je njegovo vreme u Mančester junajtedu odbrojano i ne krije da bi se rado preselio u Italiju. Ipak, ne sme mnogo da zapinje u izjavama, jer ga ugovor i dalje veže za engleske Crvene đavole.

Lukaku je u razgovoru za Sportmediaset dovoljno rekao da se shvati koliku ima želju da zaigra u Interovom dresu. I pod Konteovom komandom. A kako novi trener Nerazura, navodno, ne računa na Maura Ikardija...

Izabrane vesti

Čista fudbalska jednačina u kojoj se kao rešenje nameće transfer Romela Lukakua na Đuzepe Meacu.
Dobra vest za Inter jeste što je došao Konte, jer je, po meni, on najbolji trener na svetu. Što se mene tiče, već sam odlučio gde želim da nastavim karijeru, ali ne mogu o tome još da govorim, jer imam ugovor sa Mančester junajtedom“, rekao je Lukaku.

Belgijanac je još malo dosolio, onako, kao usput.
Veliki sam fan Serije A i svi koji me poznaju, znaju da sam oduvek želeo da igram u Engleskoj i Italiji. Kristijano Ronaldo je u Seriji A, dolazi i Sari u Juventus, Ančeloti je u Napulju, biće to veoma zanimljiva sezona“.

Kako pretpostavljaju Italijani, klub koji želi da dovede Lukakua, moraće da izdvoji 80.000.000 evra samo za obeštećenje Mančester junajtedu, dok će njegova godišnja plata biti oko 8.000.000 evra.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara