Luka Adžić
Luka Adžić

Luka Adžić je opasniji od Samira Nasrija

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.19. | 13:15

Pre koju godinu bilo bi nezamislivo, a danas…

Da smo ovako nešto pročitali pre nekoliko godina verovatno bismo morali da se uštinemo da proverimo da ne sanjamo. Ali danas se ona citira širom Belgije: Luka Adžić je za 21 minut na terenu pokazao da je mnogo opasniji za protivnički gol od Samira Nasrija!

Tako bar tvrdi Het Laste Nijeuvs, najtiražniji dnevni list Belgije, koji je doduše više kudio Nasrija no što je hvalio srpskog internacionalca. Ali geste ga hvalio.
Za 21 minut na terenu, Luka Adžić je pokazao da je mnogo opasniji za protivnički gol od Nasrija. Uostalom, od sve trojice napadača koji su igrali u prvom poluvremenu”, opleo je HLN i po Naseru Šadliju - koga je Adžić i zamenio - i po 20-godišnjem Frensisu Amuzu.

Izabrane vesti

Najviše je ipak udarao po Nasriju. Nije se snašao u ulozi lažne devetke. Pre svega jer se čini da još nije skinuo stomak. Duga pauza odrazila se na njegovu spremu.
Nasri je fizički hendikepiran. Njegovi sprintovi su spori, kretnje predvidljive. U ovom trenutku nije baš koristan na terenu. Naravno da mu treba vreme da pronađe formu, ali koliko je dovoljno? Mora što pre da skine kilažu”, dodaje autor teksta.

Adžić polako sakuplja minutažu.  Odigrao je poluvreme protiv Muskrona, pola sata protiv Mehelena, sad još 21 minut – sa sve nadoknadom – u porazu od Genka. Nije to uopšte loše, imajući u vidu da ga jednom vreme nije bilo u vidokrugu stručnog štaba. A kako igraju Nasri i Šadli, ne bismo se iznenadili ako bi Adžićeva minutaža bar privremeno nastavila da raste.


Pogledajte i treću epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara