"Slobodan Urešević i Leandre Tavamba"
"Slobodan Urešević i Leandre Tavamba"

Levi bek Napretka na spisku Partizanovih želja

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.17. | 08:30

Dolazak Petrovića na pozajmicu realan tek posle 5. januara

Slobodan Urešević i Leandre TavambaNa spisku od 15 imena - prema kazivanju ljudi iz Humske 1 toliko fudbalera figurira kao potencijalno pojačanje, s tim da, naravno, neće svi doći - nalazi se i Slobodan Urošević. Prvotimac Napretka preporučio se čelnicima Partizana kao moguće rešenje za poziciju levog beka. Pod uslovom da struka srpskog prvaka proceni da je upravo 23-godišnji Beograđanin najbolja opcija za mestu u timu u kome je jesenas prilično škripalo.

Sportski žurnal je preneo da se Urošević crno-belima dopao u septembarskom duelu Parnog valjka i Kruševljana (1:1), kad je em zaustavio krila domaćina (Zorana Tošića, pa Petra Đuričkovića), em prelazio na protivnilčku polovinu i pretio odbrani šampiona. Napredak bi pustio svog igrača na Topčidersko brdo, razume se, pod određenim finansijskim uslovima, pa se na zvaničnu ponudu Partizana još čeka.

Izabrane vesti

Slobodan Urošević je u prvom delu sezone odigrao 14 superligaških utakmica i dao dva gola za Čarapane. Od 21. oktobra i gostovanja Zemunu nije ga bilo na terenu, jer je povredio prednje ukrštene ligamente, što je svakako bitan detalj u razmatranju pred realizaciju eventualnog transfera. Ako potpiše za Partizan postao bi treći levi bek u ekipi Miroslava Đukića (tu su Nemanja G. Miletić i Nemanja Antonov), sa zadatkom da se tokom priprema izbori za mesto u prvih 11.

Urošević je bio član omladinske reprezentacije Srbije koja je pod komandom selektora Ljubinka Drulovića 2013. godine osvojila Prvenstvo Evrope u Litvaniji.

Što se ostalih aktivnosti u susret prelaznom roku tiče, u Partizanu su odavno pikirali Radosava Petrovića kao rešenje za mesto zadnjeg veznog.

Radosav Petrović ponovo u crno-belomRazgovori su već obavljeni - i sa klubom i sa igračem - međutim, prema rečima generlanog direktora crno-belih Miloša Vazure, „ništa veliko“ neće se desiti do 5. januara. A onda bi vezista Sportinga iz Lisabona mogao da stigne u Humsku na pozajmicu do kraja sezone.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Napredak KruševacFK PartizanRadosav PetrovićSlobodan UroševićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara