Lalatović: Izgovori ne postoje

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.19. | 16:55

"Ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli", rekao je šef struke novosadske Stare dame

Novi-stari trener jednog od najpopularnijih i najstarijih fudbalskih kolektiva u Srbiji, Vojvodine, Nenad Lalatović održao je  konferenciju za medije u Novom Sadu povodom starta Ling Long Superlige Srbije.

Srpski stručnjak  koji je sa kllupe nipškog Radničkog seo na vruću stolicu na "Karađorđu" prvo je govorio o željama i nadanjima za predstojeću takmičarsku godinu.
"Za sve nas je jako bitno to da našu Vojvodinu ojačamo sa kvalitetnim igračima. Od kada sam se vratio ovde, moja velika želja je da nastavim u istom stilu kao i prvi put, odnosno sa uspesima i da opet igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, pogotovo što još uvek pravimo ekipu i pojačanja dolaze u hodu,", objasnio je Beograđanin, "Da bi se uigrala i bila na nivou koji želim, ekipi će sigurno biti potrebno još vremena, ali za nas izgovori ne postoje, a ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli. Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to apsolutno zaslužuju".

Izabrane vesti

O prvom rivalu u novoj sezoni domaćeg prvenstva, Mačvi, takođe stogodišnjaku među srpskim klubovima, Lalatović je imao lepe, ali i reči upozorenja. Inače ovaj meč koji je na programu u subotu od 20 časova biće odigran na na stadionu „Slavko Maletin Vava“ u Bačkoj Palanci pošto na "Karađorđu" obnavljaju travnatu površinu.
"Mačva je kvalitetan tim, sa kvalitetnim trenerom. Istakli su da im teren u Bačkoj Palanci odgovara, jer su prošle sezone tamo pobedili Bačku sa 0:1, ali sada neće igrati protiv Bačke, nego protiv Vojvodine. Mi bismo više voleli da igramo na našem „Karađorđu“...U ovom trenutku, sigurno nismo u top formi, ali igrači brzo napreduju, te verujem da ćemo u punoj snazi biti tek od trećeg-četvrtog kola. Naravno, daćemo sve od sebe da pobedimo na svakom meču i do tada"

O eventulanim pojačanjima u narednom periodu, Lalatović je bio jasan:
"U suštini, za nas je prelazni rok završen i možemo eventualno da dovedemo još jednog igrača. Ja sam zadovoljan sa prelaznim rokom i moram da kažem da je uprava kluba dala mnogo toga da dovedemo te igrače. Istovremeno, bili smo i skromni, jer za igrače nismo plaćali obeštećenja od po 300-400 hiljada evra, već smo dovodili one kojima je istekao ugovor i koji bi došli da igraju za platu".

***kvote su podložne promenama
(Foto: fkvojvodina.rs)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara