"Miloš Jojić"
"Miloš Jojić"

Jojiću, dobro razmisli da li je taj velikan za tebe…

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 21:33

Slobodno pitaj Filipa Kostića

Miloš JojićU normalnim okolnostima bio bi to poziv koji se ne odbija. Hamburger je jedan od najvećih klubova Nemačke, iza sebe imaju armiju navijača, ima i novca više nego većina bundesligaša. Ali je klub u kome nema pameti, pa ove sezone Dinosaurusi nemačkog fudbala prvi put posle 11 godina zimski san sanjaju u zoni ispadanja.

Izgubili su čak 10 utakmica - nikad više u prvom delu sezone - osvojili samo 15 bodova iz 17 utakmica što je četvrti najgori rezultat u istoriji kluba. Jasno je da su promene neophodne, a u HSV-u su procenili da su najhitnije promene u veznom redu.

Izabrane vesti

Jedna od ideja za njegovo jačanje zove se Miloš Jojić. Bivši fudbaler Partizana ima ugovor sa Kelnom do 2019, ali je prema nekim izveštajima moguć njegov rastanak sa Jarčevima. Ne bi bio previše skup, specijalizovani portal transfermarkt.de mu procenjuje vrednost na 2.500.000 evra.

Prema navodima lokalnog Hamburger Morgenposta za sada nije bilo ničeg konkretnog, HSV za sada samo razmišlja o Jojiću kao o jednoj od opcija. Ne i jedinoj.

A i ako se odluči na konkretan potez Jojić bi trebalo dobro da razmisli pre no što prihvati ponudu. Jer kako igra HSV nije nemoguće da naredne sezone zaigra i u Cvajti. Odatle se teško vraća. Istina, nije baš ni da Kelnu cvetaju ruže, ali ako već ide - neka potraži malo bezbedniju sredinu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHamburgerKelnMiloš JojićNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara