Jang Bojs ubedljiv pred Beograd, Janko se nameće, napadači efikasni, Sulejmani nije igrao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.19. | 20:54

Pobeda tima iz Berna od 4:0 nad Cirihom

Čeka Jang Bojs gostovanje u Beogradu posle 2:2 u prvoj utakmici protiv Crvene zvezde u meču plej-ofa za ulazak u Ligu šamoiona, ali je u međuvremenu imao posao i u domaćem šampionatu. Bojsi su dočekali Cirih i slavili sa 4:0 (1:0) u utakmici koja se igrala u okviru 5. kola prvenstva.

Trener Gerardo Seoane se potrudio da malo odmori nosioce, ali i sakrije karte pred novi sudar sa Zvezdom. U odnosu na meč protiv srpskog predstavnika promenio je i formaciju sa 4-3-3 na 4-1-4-1.

Izabrane vesti

Napravio je i dosta promena u odbrani, kao i u vezi, dok su napred igrali Asale i Nsame koji je potvrdio da se nalazi u odličnoj golgetersoj formi pošto je postigao gol za 2:0 u 60. minutu kojim je utabao put ka pobedi. Prvi gol je pao u 29. minutu kada je Breher postigao autogol i na taj način je Jang Bojs stigao u prednost.

Jang Bojs vs Crvena zvezda (4-3-3): Von Balmos - Lotomba, Cesiger, Luštenberger, Garsija - Sijero, Ebišer, Martins Pereira - Asale, Nsame, Ngamaleu.

Jang Bojs vs Cirih (4-1-4-1): Von Balmos - Janko, Burgi, Sorensen, Garsija - Luštenberger - Asale, Sijero, Gaudino, Fasnhat - Nsame

Čak i kada je bilo 1:0 Cirih nije baš uspevao da ugrozi ni ovu kombinovanu postavu Bojsa, a tek kada je domaćin postigao i treći gol se penala preko Ngamaleua bilo je jasno da će sa dobrim raspoloženjem ići u Beograd, a poslednji gol bio je delo Gaudina. Posebno švajcarski tim može da bude zadovoljan kako mu funkcionišu napadači.

Treba reći da je bek Janko sebi kupio dosta kredita i utakmicom protiv Zvezde, ali i ovom partijom od večeras, pa deluje da bi on mogao da bude promena u startnoj postavi Jang Bojsa u odnosu na prvu utakmicu.

Čekali smo da vidimo da li će Miralem Sulejmani biti spreman za ovaj duel, ali Sulejmanija nije bilo ni na klupi protiv Ciriha.

Mogao je Jang Bojs da bude i ubedljiviji na ovom meču da je Asale iskoristio šanse, doduše one koje je i sam kreirao, ali i ovako trener Seoane može da bude veoma zadovoljan igrom svog tima. Efikasno, brzo, ubedljivo. 

Videćemo kako će se ovaj tim provesti na Marakani...

ŠVAJCARSKA 1

Jang Bojs - Cirih 4:0 (1:0)
/Breher 29ag, Nsame 60, Ngamelu 69pen, Gaudino 77/

FOTO: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara