(Reuters)
(Reuters)

Izgleda da ne zna kad je kraj: Serhio Ramos bi mogao u Egipat

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.09.24. | 10:23

Njegove kolege iz Reala su već završile karijere

Nekad su bili zajedno u Real Madridu, da bi ovog leta dvojica od trojice štopera iz tadašnjeg vremena otišla u penziju, a preostali ne pomišlja. Pepe je shvatio da ima 41 godinu i da ne može više, Rafael Varan (31) se borio sa povredama i odsvirao kraj, a Serhio Ramos (38) odbija da se preda.

Iako nema klub, to bi moglo da se promeni uskoro, jer legendarnog španskog defanzivca zovu u – Egipat!

Izabrane vesti

Od svih sredina ova nije najatraktivnija za doskorašnjeg člana Sevilje, ali nije baš i da je mogao da bira, jer ga niko u ligama petica nije hteo. Svaka čast na karijeri, peharima, dostignućima, liderskim sposobnostima, međutim, ako niko nije hteo možda je to trebalo da bude signal da se povuče.

Kad ono... Javio se Zamalek i predložio Ramosu da dođe u Kairo.

Veliki smo klub, zaslužuijemo igrače kao što je Serhio Ramos. Potencijalni dogovor sa njim vdimo kao priliku da napredujemo u sportskom i marketinškom smislu. Igrač je slobodan na tržištu i bila je velika stvar da ga angažujemo, jer svaki klub na planeti želi Ramosa“, istakao je Ali Hišam Nasr, sin potpredsednika Zamaleka, sada na jednoj od funkcija u klubu.

Zamalek je 14 puta osvajao prvenstvo Egipta, ima 28 nacionalnim kupova, pet puta je bio najbolji u Ligi šampiona Afrike, a kolekciju bi mogao da uveća ako savladao šampiona države, Al Ahli, u susretu Superkupa Afrike (petak, 20 časova). Posle toga će nastaviti „operaciju Ramos“.

Kontaktirao sam Serhiove agente i igrač nema ništa protiv da dođe u Egipat. Razlike između onoga što mi nudimo i španski štoper traži nisu toliko velike. Razgovori nisu završeni, nego su samo odloženi dok se ne okonča utakmica Superkupa Afrike“, uverava Omar Zaluk, agent koji često sarađuje sa Zamalekom.

Podsetimo da je posle rastanka sa Seviljom, Ramos imao pozive iz Al Orobaha (Saudijska Arabija) i San Dijega (SAD), čak i iz Brazila, ali je sad najbliži Egiptu.



tagovi

SeviljaSerhio RamosEgipatEgipat 1Zamalek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara