Iver ne pada daleko od klade: Sin Dejana Stankovića u trening kampu Intera

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.19. | 18:15

Filip Stanković priključiće se sastavu koji se priprema u Luganu

Kako stvari stoje, u Lombardiji se ovih dana pravi začetak dinastije, a sve sa potpisom legendarnog fudbalera Intera, Dejana Stankovića. Tim koji sa klupe predvodi Antonio Konte će tako u budućnosti, ako se stvari budu razvijale u pravom smeru, moći da računa na srednjeg Dejanovog sina, Filipa, koji će naredne sezone nastupati za mlađu selekciju ovog kluba, popularnu Primaveru.

Mlada nada će tako biti u sastavu kao četvrti golman, a kako se ističe, već ove nedelje će se priključiti timu u Luganu.

Izabrane vesti

A može se reći da je već počeo da pokazuje zbog čega se na njega dosta računa. Ovoga juna je pomogao mladom timu do 17 godina da dođe do titule, tako što je odbranio penal u meču protiv Rome koji je Inter dobio rezultatom 3:1. Videćemo da li će uspeti da se izbori i za prvo mesto u timu koji okuplja igrače do 19 godina starosti.

Što se njegovog oca tiče, ne treba trošiti previše reči. Dejan Stanković bio je jedan od glavnih šrafova ekipe Žozea Murinja koja je u to vreme dominirala evropskim fudbalom. Bio je lider na terenu, a to je baš ono što je ovom klubu ovog momenta i potrebno.

Bilo kako bilo, Antonio Konte će zajedno sa timom biti u Švajcarskoj sve do naredne nedelje kada će biti odigran i prijateljski meč protiv Lugana. Nerazuri će potom put Azije gde ih očekuju obaveze u Internacionalnom Kupu šampiona na kojem će se, između ostalog, sastati sa Mančester junajtedom i Juventusom.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara