Ironični Viljas Boas: Radonjić umesto Pajea? Ne pada mi napamet

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.12.19. | 21:51

Portugalac odoleva pritisku medija koji žele Srbina u startnoj postavi

Nekih godinu i po dana je bilo potrebno Nemanji Radonjiću da pokaže šta zna i zbog čega je Marsej platio Crvenoj zvezdi 12.000.000. evra za njegov transfer.

Reprezentativac Srbije je uhvatio dobru formu i na prethodne četiri utakmice postigao tri pogotka za tim sa juga Francuske. S obzirom na to da ekipu sa Velodroma u narednom kolu očekuje nešto slabiji protivnik u liku Meca - tek 18. na tabeli - bilo je za očekivati da Radonjić dobije šansu u startnoj postavi. Ipak, tako ne misli trener Marseja Andre Viljaš Boaš.

Izabrane vesti

Na pitanje francuskih novinara da li bi mogli da očekuju Srbina u startnih 11, portugalski stručnjak je imao nedvosmislen odgovor.
„Mislite umesto Dmitrija Pajea?“, upitao je pomalo ironično Viljas Boas, pre nego što je nastavio sa obrazloženjem:
„Radonjić radi sve kako bi zaslužio mesto u prvoj postavi, ali sada kada smo u dobroj formi nemam razloga da menjam napadačku trojku“, rekao je trener Marseja.

Portugalac je vrlo jasno stavio do znanja da postoji određena hijerarhija u timu i da mu ne pada na pamet da to menja.
„Naravno da je napravio razliku na prethodnih nekoliko mečeva. Ja ga vidim na poziciji levog krila, a tu je Paje neprikosnoven“, zaključio je Viljas Boas sa nedvosmislenim zaključkom da prednost u startnoj postavi ipak ima iskusni Francuz i da će reprezentativac Srbije morati da pričeka na šansu.

Moraće Radonjić da bude strpljiv kako bi se konačno našao u prvih 11.

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara