I Rodrigo opcija za Barselonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.01.20. | 17:14

Nisu samo Verner i Obamejan mete, a Valensija već cilja zamenu

Pisali su jutros mediji u Španiji da su Timo Verner i Pjer Emerik Obamejan glavni kandidati za Barselonu ovog januara, a sada se pojavilo i treće ime - Rodrigo Moreno!

Zapravo, Rodrigovo ime dobija sada na težini kada je povezivanje s Barselonom u pitanju zato što sada COPE javlja da Valensija već razmišlja o dovođenju, odnosno vraćanju, Paka Alkasera.

Izabrane vesti

Njega je Borusija Dortmund stavila u izlog posle dovođenja Erlinga Halanda. Nemački tim traži 35.000.000 za ovog igrača, a Valensija bi tako popunila rupu ako eventualno Rodrigo napusti tim ove zime.

Zanimljivo je da su novinari pitali Alberta Seladesa kakva je situacija sa Rodrigom.
"Vidim da je Rodrigo danas trenirao sa nama. Ostalo su hipoteze. Ako ne nešto dogodi, daću svoje mišljenje", rekao je Selades.

Povreda Luisa Suareza podigla je blagu paniku u redovima Katalonaca. Urugvajac će pauzirati četiri meseca i pitanje je da li će se uopšte vraćati na teren ove sezone. Zato je Barsa u velikoj potrazi za napadačem, a Rodrigo se ozbiljno crta kao moguće rešenje.

I sam trener Barselone, Kike Setjen, pričao je na temu dovođenja napadača.
"Istina je da to razmatramo i da smo pričali na tu temu. Ali, te stvari moraju još da sazreju. To nije tema koja me mnogo brine. Više zsam zabrinut sa mečevima koji dolaze. Kada su pojačanja u pitanju o tome moramo da razgovaramo sa menadžmentom kluba i da odaberemo najbolje", rekao je Setjen.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara