Humanitarni tiket u podne: Stefan Janković tipuje za Udruženje multiple skleroze Srbije

Vreme čitanja: 5min | sub. 10.11.18. | 11:12

Košarkaš Partizana iz pet slobodnih kladilačkih bacanja pokušava da osvoji kvotu 22,92

Zadovoljni smo, budući da je MOZZART poduhvat „Humanitarnog tiketa u podne“ uz Andreu Trinkijerija, i njegov zagarantovani dobitak stigao do DESETOG MILONA kompanijskih plemenitih donacija. To je uradio novoustoličeni šef stručnog štaba košarkaškog Parnog valjka, a pre njega tačnim tipovanjem pozdravili smo i učinak predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića. On je dobitak od fantastičnih 92.900 dinara prosledio na adresu Doma slepih i slabovidih iz Čačka. Tragom crno - bele košarkaško - kladilačke taktike danas nam na crtu izlazi krilni centar, Stefan Janković.

Pitali smo ga kome posvećuje svoj MOZZART izazov, odnosno kome će proslediti eventualni dobitak?
„Verujem da plemenitost nema granice, pa moju volju i želju uz zahvalnost kompaniji MOZZART posvećujem Udruženju multiple skleroze Srbije“.

Izabrane vesti

Krećemo od para LESTER – BARNLI. Barnli je zapao u dubiozu budući da je vezao tri teška, golovima krcata poraza u Premijer ligi. Ukratko s Mančester Sitijem nije moglo bez 5:0, Čelsi je upucao 0:4, a Vest Hem 4:2. Zato se dovodi u ozbiljno pitanje i mogućnost goleade s Lesterom koji s minulih pet susreta vuče po dve pobede, i poraza, i GG nerešen ishod s Vest Hemom koji nije žalio mrežu Barnlija. Uzgred, Lester se večerašnjem rivalu već 11 godina ne da na svom terenu, što ne važi za gostovanja, budući da je Barnli u aprilu bio bolji s 2:1.

„Kombinovaću za početak 1&2+”

Toliko o tome, ali još ne napuštamo ostrvski fudbal, jer tipujemo i na meču KRISTAL PALAS – TOTENHEM. Domaći se već treći put uzastopno suočavaju s londonskim timovima. Interesantno je da na prethopdnih pet viđanja ovih rivala nije skrenula 0-2 igra, kao što ni Kristal Palas nije Totenhemu dao gol još od januara 2016. godine. Sve zbirno, staž overenih NG igara na njihovim utakmicama nije zanemarljiv, kao ni izvesno loša forma domaćina koji nije slavio na prethodnih pet utakmica, uz šta valja znati da je upravo ova ekipa zadužila gol razliku od 8:16 na ukupno 11 utakmica u Premijer ligi. Totenhem je znatno bolji, a tek minimalcem uspeo je da izgubi od vladajućeg Mančester Sitija.

“Mislim na GG3+, pa to i stavljam na naš tiket”, rekao nam je košarkaš Partizana.

Idemo u Bundesligu, na utakmicu DORTMUND – BAJERN. Besrekornom Dortmundu sve karte su otvorene, a trenutno je pod znakom pitanja jedino učešće Šmelcera u misiji s Bajernom. Bavarci su u minulih pet kola imali minuse protiv Herte i Menhengladbaha, a u poslednjem 10. kolu odigrali su tek 1:1 sa Frajburgom. Zato deluje da je Borusiji konačno kucnuo čas da savlada Bajernovu neman koja je Dortmund u martu bukvalno progutala sa 6:0. Inače, na minulih šet međusobnih okršaja greške nije bilo sa minimalnim 3+ tipovanjima, a GG igra je prolazila čak pet puta.

“Kao što kaže tradicija, odigraću GG3+”

Idemo na meč ATLETIKO MADRID – BILBAO. Atletiko Madrid je na proteklih pet utakmica remizirao sa Realom, Viljarealom i Leganesom, i tako došao do ukupnog učinka koji broji po pet pobeda i remija, uz samo jedan poraz od početka šampionata. Inače Atletiko je nedavno u četvrtom kolu Lige šampiona savladao Dortmund sa 2:0, nakon poraza od iste ekipe od 4:0 u prethonom kolu. Bilbao igra zaista loše, sa sporadičnim X ishodima koji će izgleda biti nedostižna ideja u okršaju s Madriđanima koji ih bez greške tuku već godinama.

“Odlučujem se za MOZZART kombinaciju 1&2+”.

Za kraj, idemo do Serije A, odnosno na utakmicu ĐENOVA – NAPOLI. Sve je jasno ako uz Đenovu u proteklom kolu vežemo 5+ poraz od Intera, a uz Napoli slavlje od fantastičnih 5:1 protiv Empolija. Napoli je dakle i favorit, što kaže i tabela na kojoj gostujući tim kaska jedino za Juventusom i Interom. Ono što krasi goste, svakako je uloga jedinog neporaženog tima u Grupi C Lige Šampiona u kojoj igra i naša Zvezda. Napoli je poslednju utakmicu na evropskom bojištu rešio s 1:1 u meču sa PSŽ-om, što je rezultat za svako poštovanje.

“Kombinujem realno, i igram 2&2+”.

Naš današnji kladilački saradnik “Humanitarnog tiketa u podne” od 2012. do 2014. godine pohađao Univerzitet Misuri na kome je košarku igrao za ekipu Misuri Tajgersa. Zatim se prebacio se na Univerzitet Havaji, gde je kao igrač u sezoni 2015/16. ostvario je prosek od 15,7 poena, 6,8 skokova i 1,3 blokade po meču. Na NBA draftu učestvovao je 2016. godine, ali nije izabran.

Između ostalog, bitno je reći da je 2017. zaigrao za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Superligu Srbije. Od nedavno je član KK Partizan koji teži ka visokom učinku, odnosno najvišim rezultatima uz Stefana Jankovića u rosteru.

Danas smo se već raspisali i detaljno razvezli priču o uspesima “Humanitarnog tiketa u podne”, koji je došao do ukupne sume donacija od  10.075.120 dinara. Do sada smo uspešno overili 141 tiket, bodrili naše Orlove na Mindijalu, dali im MILION RAZLOGA ZA GOL, i sve tako redom. Ukratko, iz dana u dan smo na strani gde živi himanost, što su osetile brojne ustanove i pojedinci širom Srbije i Republike Srpske u kojoj takođe funkcioniše MOZZARTOV “Humanitarni tiket u podne”. Takođe, kompanija je velikim slovima ispisivala i ispisuje imena akcija “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Ima nas dakle svuda, a želja nam je da nastavkom ovih misija obradujemo bukvalno svaku sredinu, i unesemo što više radosti i sporta u sve gradove.

Tako je to u uzbudljivom MOZZART svetu, pa kraj današnje priče po pravilima društveno odgovorne službe, namenjujemo Republici Srpskoj. Stefan Janković je takođe odabrao adresu na koju će njegov potencijalni dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću po igračkom pravilu koje ćemo vam u narednih par rečenica detaljno opisati.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Janković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu banjalučkog Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 22,92, dok je potencijalni dobitak zaračunat na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketbet analizaStefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara