Humanitarni tiket u podne: Milica Milisavljević Dugalić tipuje za lečenje Miloša Komnenovića

Vreme čitanja: 4min | uto. 08.01.19. | 12:00

Borbeni kladilačko - plemeniti duh etno pevačice izvodi na crtu kvotu 4,00 uz kombinazziju na meču Hihon - Valensija

Plemenitost bez granica u MOZZART izazovu širokog kladilačkog srca ovoga podneva podržala je pevačica etno i džez muzike Milica Milisavljević Dugalić. Njeno kombinovanje ova dva muzička pravca, uz novinarski poziv od koga se nije odvajala, spojilo je naizgled jako teško spojivo, pa se nadamo da će njena avangardna umešnost doći do izražaja i na kladilačkom poligonu.

Zato odmah konstatujemo da je Milica Milisavljević Dugalić hrabro zadala kladilački domaći zadatak MOZZART svetu, koji na priloženom tiketu ispisuje i više nego snažna poruka para iz ponude španskog Kupa kraja iz koga izvukla ni manje ni više nego kvotu 4,00…

Izabrane vesti

Kako se to zbilo, proverićemo smesta, ali ne pre nego što zapitamo našu gošću za odluku o nameni i motivima za današnje plemenito tipovanje.
“Zdravlje nema cenu, a život je borba za smeh i dobročinstvo za koje sam se oduvek zalagala. Gajeći nadu da se uz dobru volju može sve, danas pozitivnu energiju preko MOZZART tiketa šaljem Milošu Komnenoviću, sinu našeg velikog asa brzine Pavla Komnenovića koji boluje od leukemije. Nadam se da će nam vetrovi klađenja na današnji praznik rođenja Hristovog pomoći da ostvarimo dobitak, i pošaljemo ga na pravu adresu”

To nam je poručila Milica Milisavljević Dugalić, koja u bet analizzu i poduhvat pomeranja do sada ukupne donirane sume od 10.679.320 MOZZART dinara kreće od utakmice LION - STRAZBUR. Olimpik ne bi smeo da ima problema da se pred svojom publikom domogne polufinala Liga kupa. Igra se jedna utakmica, ako bude nerešeno i produžeci. U svakom slučaju, ekipa Bruna Ženezija morala da završi posao veoma efikasno, i to zbog predispozicija koje na teren iznose gostujući fudbaleri. Naime, Strazbur je redovna mušterija kada gostuje u Lionu gde je izugubila osam vezanih gostovanja, a na šest nije dala ni gol.

“Realna sam u životu, pa nemam razloga da to ne budem i na tiketu. Smatram da Olipik ima sve karte u svojim rukama, odnosno da je domaćin sposoban i spreman da pobedi. Zato igram jedinicu koja će nam potencijalno doneti kvotu 1,50”, rekla je Milica koja je između ostalog poznata po humanitarnim aktivnostima, kao i muzici koja čuva tradicionalne vrednosti Kosova i Metohije, ali i drugih varijeteta muzičkog nasleđa Balkana, naročito melosa etnološkog prostora stare Srbje.

A sada sledi centralni događaj sportskog dana, odnosno utakmica polufinala Liga kupa Engleske koju igraju TOTENHEM i ČELSI. Svi se još sećaju novembarskih 3:1 za Totenhem u Premijer ligi. Generalno, Pevci su u boljoj formi, pošto su u prvenstvu dobili šest od poslednjih sedam utakmica, a pride bili i prilično efikasni. Na poslednja četiri sudara ovih timova vredelo se kladiti na GG3+, tri puta u tom periodu i GG4+. Imajte na umu, Totenhem je i jedina ekipa koja još nema remi u Premijer ligi.

“Ja verujem da će na ovom paru doći čista GG igra”, poručila je pevačica koja pored zaista nebrojeno mnogo nagrada za stvaralaštvo nosi status priznatog  umetnika, čuvara tradicije Republike Srbije.

Za kraj, Milica Milisavljević Dugalić bacila je u svom stilu kladilačku bombu! Da, to je ona famozno jaka kvota 4,00 koja nam stiže sa utakmice HIHON – VALENSIJA. Oba tima su u promenljivoj formi, a kako gostima gori pod nogama u Primeri može se očekivati kombinaovani sastav i dosta fudbalera iz drugog plana među kojima je i naš Uroš Račić. Tradicionalno, Valensija nema problema kada gostuje u Hiohonu pošto je dobila pet od poslednjih šest utakmica na Molinonu. Istina, dosta golova primaju puleni Marselina Torala ove sezone, pa GG i danas deluje kao realan tip. Može lako da dođe.

“Ja ću malo kombinovati za pojačanu kvotu, jer zaista mislim da nije nerealno da na ovoj utakmici dođe kombinacija 2&GG, rekla je na kraju svog kladilačko - humanitarnog zataka Milica, kako smo videli igrački vrlo smelo, zapravo odvažno na čemu bi joj mogli pozavideti mnogi igrači.

O njenoj karijeri nadalje nećemo puno pričati, jer stvaralaštvo naše današnje gošće koja savremenim aranžmanima dokazuje da etno muzika dobija nove dimenzije u budućem razvitku svakako je i više nego poznato poklonicima balkanskih nota. Umesto toga, usudićemo se da prokomentarišemo igračku hrabrost Milice Milisavljević Dugalić, čiji suprug je čest gost jednog od MOZZART uplatnih mesta na Voždovcu, gde sa drugarima uz kaficu komentariše najuzbudljivije utakmice iz naše dnevne igračke ponude. Dakle, gospoodin Radule Dugalić, igrački, i na svaki drugi način svakako je nadahnuo našu gošću da odigra ovako smelo, i dođe do ukupne kvote 10,02 koju množimo svakodnevnom kompanjiskom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Za kraj, a po starom običaju najjače rubrike plemeniih tipovanja na ovim prostorima Milica Milisavljević Dugalić, odabrala je i adresu s one strane Drine na koju će posredstvom zasebnog listića otići njen potencijalni dobitak.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milica Milisavljević Dugalić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Centra “Zaštiti me”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 10,02, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:30 4061 ŠPA K Gijon - Valencia kmb 2&gg 4,00
Uto 21:00 2047 ENGLK Tottenham - Chelsea tgg gg 1,65
Uto 21:00 5052 FRALK Olympique Lyon - Strasbourg ki 1 1,50
Ukupna kvota9,90

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilica Milisavljević Dugalić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara