"PEP GVARDIOLA"
"PEP GVARDIOLA"

Gvardiola: Forza Roma!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.16. | 10:45

Španac ne zaboravlja svoje bivše klubove

PEP GVARDIOLAMenadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola poželeo je sreću svojim bivšim klubovima Romi i Breši u plej-ofu za Ligu šampiona, odnosno borbi za plasman u Seriju A. Vučica u sredu od 20.45 igra sa Portom. Podsetimo, Građani su utorak ubedljivo slavili na strani protiv Steaue u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona (5:0).
"Želim Romi sve najbolje. Nadam se da će uspeti da uđu u Ligu šampiona. Voleo bih da vidim Milan i Inter ponovo u ovom takmičenju, kao i Brešu u Seriji A", nostalgično će španski stručnjak, koji je za Romu i Brešu nastupao 2002. i 2003. godine.

Juventus je u ovom prelaznom roku doveo kvalitetna pojačanja poput Miralema Pjanića, Gonzala Iguaina, Danija Alvesa, Marka Pjace... A to Pepu nije promaklo.
"Odradili su neverovatan posao u prethodnih nekoliko godina. Veliki su favoriti za osvajanje Serije A i Lige šampiona", rekao je Gvardiola.

Izabrane vesti

On je na kraju prokomentarisao duel sa rumunskim velikanom na kojem je Serhio Aguero promašio dva penala.
"Presrećni smo jer smo za kratko vreme uspeli da se kvalitetno spremimo. Prezadovoljni smo rezultatom i načinom na koji smo ga postigli. Šteta za Aguerove promašaje, ali nikada se nije predao. Ostao je koncentrisan i to je najvažnije. Još uvek se upoznajemo", završio je Gvardiola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija ARomaPep GvardiolaMančester SitiLiga šampionaJuventusItalijaEvropaEngleskaBreša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara