""
""

Grotlo emocija u Pioniru: Zajedničko navijanje, ovacije fudbalerima, poklon Miši Tumbasu i čuveni Holden (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.02.17. | 18:48

Fantastična atmosfera na revanšu Partizan - PAOK

Kao što se i očekivalo, „Pionir“ vri od emocija na meču Partizan - PAOK. Navijači beogradskih crno-belih i nekoliko desetina hjihovih pobratima iz Soluna napravili su sjajnu, gotovo prijateljsku atmosferu u revanšu pre nokaut faze FIBA Lige šampiona. Srpski hram košarke je krcat, jer je oko 7.000 gledalaca došlo da vidi susret koji znači opstanak jendog od ovih klubova na evropskoj sceni ove sezone.

U publici su se, u skladu sa najavama, našli i fudbaleri Partizana, predvođenin trenerom Markom Nikolićem - nagrađen ovacijama - i njegovim saradnicima iz stručnog štaba, Ljubišom Rankovićem i Andrijom Delibašićem.

Izabrane vesti

A tu su i igrači na čelu sa kapitenom Sašom Ilićem.

Mesto pored terena zauzeo je i Džej Ar Holden, nekadašnji as moskovskog CSKA i reprezentacije Rusije, sada skaut Detroit Pistonsa, koji je došao u „Pionir“ da vidi ima li materijala za NBA ligu.

Zanimljivo je i da je pre početka meča sa razglasa puštena himna PAOK-a, što je bio revanš uprave beogradksog kluba sa sjajan prijem grčkog velikana u Solunu pre dve sedmice, posle čega su navijači združenim snagama pevali pesme oba kluba.

Pre početka meča kapiten Partizana Novica Veličković poklonio je dres jednom od najpopularnijih navijača Parnog valjka, Miši Tumbasu, koji danas slavi 63. rođendan.

(FOTO: Star sport, MN Press, MOZZART SPORT)


tagovi

FIBA Liga šampionaJadranska ligaKK PAOKKK PartizanMarko NikolićNovica VeličkovićFK PartizanPionirSaša IlićSorin KartuSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara