Generalka za Rijeku

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.19. | 13:44

Na programu sudar sa APOEL-om (18.00)

Generalka za tim sa Rujevice. Fudbaleri Rijeke danas će odigrati poslednju pripremnu utakmicu pred subotnje gostovanje zagrebačkom Dinamu u utakmici za trofej Superkupa. Bijeli će se kao i prošlog petka spustiti iz Kranjske Gore u Kranj i ovaj put da odmere snage s kiparskim APOEL-om (18.00).

Reč je o prošlogodišnjem prvaku Rajskog ostrva iz Nikozije, čija vrednost se na specijalizovanom sajtu Transfermarkt.de procenjuje na blizu 23 miliona evra, gotovo isto koliko i riječka ekipa. Tih 90 minuta biće vrlo dobra provera treneru Rijeke Igoru Bišćanu pre starta nove sezone.

Izabrane vesti

Rijeka je do sada odigrala dve prijateljske utakmice. Pobedila je slovenačkog niželigaša Bravo sa 3:1, dok je pre četiri dana izgubila od novog ruskog premijerligaša Sočija sa 2:1. Sa druge strane, APOEL je odigrao isto dva pripremna duela, ali je poražen na oba. Čak nije dao gol. Najpre je bolji bio Rudar iz Velenja sa 2:0, a potom i Žilina minimalnim rezultatom pre pet dana. Navalu je kiparski prvak nedavno ojačao srpskim napadačem Andrijom Pavlovićem, pa najzad treba očekivati barem gol APOEL-a.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara