FOTO: Miletiću zglob kao teniska loptica

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.08.19. | 20:28

Zaista deluje neprijatno

U pobedi Partizana nad Mačvom od 4:0 jedina mrlja bila je povreda Nemanje Miletića. Desni bek Partizana se povredio u duelu sa Milosavljevićem, stradao mu je zglob i odmah je pokazao da ne može da nastavi meč. Nastavio je Aleksandar Lutovac da igra beka do kraja utakmice.

Međutim, fudbaler Partizana je sada okačio sliku svoje noge na društvene mreže gde je ilustrativno stavio dve teniske loptice. I zaista je to prava asocijacija. Ne izgleda to nimalo prijatno.

Izabrane vesti

Jasno je da je Miletić pod velikim znakom pitanja za meč s Malatijom, mada kod ovakvih povreda nekad izgled može da prevari i da deluje lošije nego što jeste. Partizan će sve učiniti da ga osposobi, ali deluje da je realniji cil revanš s turskim timom. Ako i tada bude spreman. Jer, zaista je zglob veoma natečen.

Partizan je u četvrtak domaćin Malatiji od 21 čas, a alternative Miletiću za taj duel su Periša Pešukić koji do sada nijednom nije bio ni na klupi, kao i da levog beka Slobodana Urosevića trener Savo Milošević prebaci na desnu stranu.

Opcija je i da Aleksandar Lutovac odigra na toj poziciji kao što je bio slučaj protiv Mačve u 2. poluvremenu. Videćemo za šta će se odlučiti Milošević.

Svakako peh za crno-bele jer je poznato koliko je Miletić značajan za defanzivu ekipe Sava Miloševića

FOTO: Instagram


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara