Komentari na vest

Filip Kostić može da ide za 10.000.000, pitaju klubovi iz Italije, Španije i Engleske

P

Pjer

pre oko 2 meseca

A u bas ga briga...a realna prica je nije pojacanje ni za Partizan i Zvezdu...
D

Dzi

pre oko 2 meseca

zvanicno, inace ispod zita za 3
T

Trieste

pre oko 2 meseca

Napoli i Bog da te vidi.
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Povredjen na Svetskom u Kataru, povredjen na Euru, non stop povrede. Cini mi se da nije za top 10 klubova liga petice vise a cifra je velika.Steta, bio je sjajan do povreda.
R

Realnost

pre oko 2 meseca

Ne pričam ovo zato što je naš, realno nije na nivou na kom se očekuje, ali eto šta pogrešan trener može da učini od igrača. Taj Alegri nije baš logičan, u jednom trenutku je imao Kostića, najboljeg igrača Lige Evrope sa jedne, i Di Mariju, igrača svetske klase sa druge strane, u napadu Vlahovića i šta je on uradio? Doterao je do toga da je Di Marija otišao iz kluba, Kostić će uskoro, a od Vlahovića napravi prosečnog napadača. To fudbalski svet još nije video da jedan trener tako ukanali ekipu. Sa druge strane, uporno je forsirao Rabioa koji je sinoć ispao smešan pored klinca od 16 godina.
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Највећа тренерска превара Алегри је са Кијезом, Костићем, Ди Маријом и Влаховићем успио имати просјечно 1.1 гол по мечу
S

Sekula 09

pre oko 2 meseca

U fudbalu ima puno neinteligentnih, pa i u najvecim klubovima. Kostica ce skupo kostati greska sto je otiso u Juventus. On je vrhunski igrac, ali kod losih trenera ima problem, posto oni koji ne znaju svoj posao ocekuju od najboljih cuda, iako su totalno shebali ekipu. Ako takav ne napravi cudo onda postaje glavni krivac i promasaj. Ali nema veze, svi se oni namlate para.
9

95

pre oko 2 meseca

Terzo reaguj! Boljeg nećemo naći
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Ma daj važi, svi se laktaju za Fiću, igraju zuce pa ko pobedi Fića ide kod njega.😁 E sad ozbiljno, Filipu želim brz oporavak i da što pre pobegne iz Juventusa, bilo ne ponovilo se.😘
v

vulex

pre oko 2 meseca

Na osnovu njegovih partija poslednjh godinu dana sramota je traziti iznad 3m za njega. Uz to 32god uskoro.
n

norwegian 81

pre oko 2 meseca

iz engleske.... a za sta? treba im neko da zaleva travu? pa on nikog ne moze da pretrici, realno mu je da mu mitar sredi arabiju i da jos malo zaradi za splavove, BRZO TO STARLETE U KURAVE POSMRCU PO SPLAVOVIMA, KO USISIVAC...
D

Dzi

pre oko 2 meseca

a ti im ne trebas da im "zalevas" nego mora i da pase
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Prosta cinjenica da osim povreda koje su ga zezale, on nije dosao u pravi tim koji bi mu odgovarao posle Ajntrahta. Za nepune tri sezone samo jedan kup osvojen, znaci nije dosao ni u pravom trenutku jer je Juve bio u senci Milana, Intera i Napolija. Ako je pametan Fener mu je top opcija. Ako hove lovu onda sa SMS i Mitrom pod ruku. U krajnjem slucaju neki prosecan premijerligas, nazad u Nemacku ili eventualno Grcka i topliji krajevi.
p

publika

pre oko 2 meseca

Samo ne van lige petice i ne u klub ispod 7./8. mesta na tabeli, Filip i te kako ima jos sta da ponudi ako te njegove povrede nisu bas ozbiljne. Deset miliona danas nije mnogo za levog beka Juventusa, deficitarnu poziciju u modernom fudbalu.
V

Veciti rezervista

pre oko 2 meseca

Rupa matora, kakvih 10 miliona, ima 32 godine igrao kao da ima 40
E

ErcovDelija

pre oko 2 meseca

On covek nije bek, on je krilo. To ocigledno nije znao A budalas u Juveu, to pokusava da forsira P budalas u nasoj reprezentaciji.
D

Dragan Stojkovic viski

pre oko 2 meseca

Srecno mu bilo. Zelim mu sto jaci klub, ligu i ugovor, ali i da mu se zahvalimo u reprezentaciji, ukoliko on to vec ne uradi ili ne vidi da bi trebalo da uradi.
3

39393939

pre oko 2 meseca

Dodji u kristal palas
J

Jack Sparrow

pre oko 2 meseca

Dosao kao najbolji igrac Lige Evrope i nikako iskoriscen cak je i usporii u svojoj igri steta
P

Penzijs

pre oko 2 meseca

Ima 32 godine i vrhunac karijere su mu dve dobre sezonr u Ajntrahtu…ma begaj bre, prosecan i nedokazan igrac a uz to omatorio
L

Laker

pre oko 2 meseca

Atletiko ili Premier Liga bili bi bombona, ali 31god i 10m ne znam da li ce neko dati..
Y

Ymern

pre oko 2 meseca

terzo daj ga u zvezdu