Donaruma stavio tačku: Hajde da vratimo Milan u Evropu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 14:54

Điđo želi da se posveti samo obavezama u Gradu mode

Milan i Đanluiđi Donaruma – i ovog puta pobedu odnose Rosoneri!

Posle višenedeljnih spekulacija o tome da bi mogao da napusti Milan ovog leta u sklopu inicijative novih klupskih direktora za finansijski oporavak kluba, čak i da su otpočeli pregovori sa Pari Sen Žermenom za transfer vredan bar 50.000.000 evra, supertalentovani golman stavio je tačku na sve priče i želi da ostane veran samo klubu koji mu je pružio sve.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 10. jul

Donaruma je ove tvrdnje italijanske štampe potkrepio izjavama u kojima jasno stavlja do znanja kakve su mu namere za budućnost. Ili bar sezonu pred nama.
“Vratio sam se treninzima malo ranije kako bih mogao spreman da uđem u ekipne pripreme. Sada sam spreman za početak sezone. Imao sam razgovore sa klupskim čelnicima, bilo je jako emotivno, kao da je prvi put. Jako sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da sve počne“, kaže Donaruma.

Njegov cilj je jasan – da Milan vrati u Evropu.
“Imamo sve što je potrebno da se vratimo u Evropu. Žao mi je što nećemo igrati ove sezone, ali trener i direktori žele da radimo jako kako bismo vratili ono što zaslužujemo. Deset minuta nas je delilo od Lige šampiona, ali znamo kako se sve završilo. Što se mene tiče, jako sam sazreo posle prošle sezone. Iako sam mlad, želim da zahvalim Milanu na svemu, što su napravili čoveka od mene. Sad moramo da se usmerimo da vratimo Milan u Evropu“.

Donaruma sa Milanom ima aktivan ugovor do juna 2021. godine, a navodno se priča o tome da će klub uraditi sve da s njim produži saradnju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara