Degenek poručio Stankoviću: Želim da ostanem u Zvezdi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.01.20. | 21:57

Stavovi temperamentnog defanzivca i šefa struke crveno-belih su se poklopili, pa je Stanković otvoreno poručio reprezentativcu Australije da računa na njega tokom proleća

Miloš Degenek želi da ostane u Crvenoj zvezdi, bez obzira na unosnu ponudu koja stiže iz Kine. Pouzdani defanzivac ove zime ne želi da menja klub i to je preneo šefu struke Dejanu Stankoviću, pišu Novosti.

Isti izvor navodi i da je novi trener crveno-belih otvoreno poručio reprezentativcu Australije da računa na njega tokom proleća, tako da su njihovi stavovi i razmišljanja poklopili. Takođe, navodi se i da su Degenekovi planovi za budućnost vezani za Evropu, te da je njegov cilj da ovoga puta iz Crvene zvezde ode u nekoj od najjačih liga na Starom kontinentu.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi šta će se dogoditi ukoliko Kinezi budu uporniji i izdašniji. U svakom slučaju situacija podseća na onu prošlogodišnju, kada je na stadion Rajko Mitić došla ponuda Al Hilala koja nije mogla da se odbije. Zvezdinom defanzivcu se ni tada nije išlo iz kluba, ali je ipak završio u Saudijskoj Arabiji.

U svakom slučaju, spekulacije o njegovom eventualnom nasledniku su odavno počeli. Kao što ste već mogli da pročitate na našem portalu, odlazak Miloša Degeneka otvorio bi vrata dolasku Slobodana Rajkovića. Iskusni štoper, koji je bio u dvomesečnim pregovorima sa Partizanom i čak trenirao skoro mesec dana sa crno-belima, nije se i dogovorio sa njima oko ugovora, tako da bi na Autokomandi mogao da skrene u ulicu Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda sutra od 15.30 po našem vremenu igra prvu pripremnu utakmicu u Beleku sa poljskom Arkom. Potom slede okršaji sa Vardarom (29. januar, 15.30), Ludogorecom (1. februar, 15.00), Celjem (2. februar, 15.30), Dunajskom Stredom (5. februar, 15.00) i Aktobeom (6. februar, 15.00).

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara