""
""

Debakl Tobdžija u ogledalu štampe: Bild - najniže ocene i katastrofalni Košćelni! L'Ekip - Bajern tek za nijansu bolji?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.17. | 10:49

Marka takođe dala realnu ocenu Arsenalovog izdanja na Emirejtsu

Arsenalova katastrofa u dvomeču s Bajernom probio je sve sigurnosne ventile među navijačima potopljenog kluba iz Severnog Londona, a ukupni rezultat 2:10 ostaće upamćen kao jedan od najlošijih u istoriji nokaut faze Lige šampiona. 

Izabrane vesti

Arsenal je razmontiran i podeljen na sastavne delove, a da stvari budu još gore, izgledalo je da se Bajern nije preterano pomučio kako bi do ovog rezultata stigao. 

Jedan od najtežih poraza u istoriji Arsenala prošao je detaljni monitoring uglednih evropskih medija, koji su dali svoje ocene viđenog na Emirejtsu. 

Bild je svoje ocene podelio kroz stari nemački sistem, gde je "5" najniža, a "1" najviša ocena.

Uticajni nemački dnevnik nije imao nimalo milosti. Samo je Teo Volkot dobio vrlo dobru ocenu (2), dok su Aleks Okslejd Čembrlen i David Ospina su zaslužili po "4". Zbog zastrašujuće lošeg izdanja Bild je za Arsenalovog kapitena Loranu Košćelnom dodelio posebnu ocenu - šesticu! I istu okarakterisao sledećim rečima - totalni promašaj, bez da je išta uradio kako treba.

Zanimljivo, u Bajernovim redovima samo su trojica igrača zaslužila ocenu bolju od prosečne (3). Robert Levandovski i Arjen Roben su imali po "2", dok je dvostruki strelac Arturo Vidal ocenjen jedinicom, kao najvišom ocenom!

Zanimljivo viđenje utakmice imao je francuski L'Ekip. Gledajući ukupne ocene dva kluba, Bajern je tek za nijansu bio bolji od Arsenala (?!) i zaslužio tek nekoliko boljih ocena od protivnika. 

Po L'Ekipovom viđenju u Arsenalu najslabije je igrao Aleksis Sančez, pa je dobio trojku, dok su Loran Košćelni, Aleks Okslejd Čembrlen i Olivije Žiru imali četvorke. Napomena - ovde je sistem ocenjivanja od 1 do 10, gde je 1 najniža, a 10 najviša ocena.

Kod Bajerna najbolji je bio Arjen Roben s osmicom, a najlošiji Havi Martinez i David Alaba sa četvorkama. Njih dvojica su loše prošli i u Bildovim recenzijama.

Ni madridska Marka nije imala milosti prema Arsenalu. Ovde nije bilo numeričkih, vec ocena u zvezdicama. Gde je jedna zvezdica značila prosečno, a dve odlično izdanje. Igrači bez zvezdica imali su ispodprosečni učinak.

A kod Arsenala takvih je bilo čak sedmorica! Istu vrednost dobio je i Arsen Venger. Za razliku od Marke i Bilda, Marka je Martinezovu partiju videla kao odličnu, Alabinu kao prosečnu. A čak devetorica fudbalera, od svih koji su ulazili u igru kod minhenske ekipe, imali su dve zvezdice. Kao i Karlo Anćeloti

(FOTO: Action Images, Printscreen Via Bild, Marca, L'Equipe)


tagovi

Arsen VengerArsenalBajern MinhenEngleskaEvropaLiga šampionaLoran KošćelniNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara