Bordo napada Liga kup: Vule zacementirao mesto startera

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 08:13

Pablo Kastro se oporavio, ali će ostati na klupi protiv Strazbura

Spletom okolnosti (povreda Pabla Kastra) dobio je dugo čekane minute u dresu Bordoa Vukašin Jovanović i iskoristio ih na najbolji mogući način. Zlatni orlić jedan je od najzapaženijih pojedinaca u taboru Žirondinaca u poslednjih pet utakmica, tačnije, otkako se vratio u startnu postavu Rikarda Gomeša.

Tako je, na primer, Jovanović u bledom izdanju protiv Strazbura u subotu zaradio vrlo dobru "šesticu". Jedino je još Otavio u Bordou dobio tako visoku ocenu... A koliko su Francuzi škrti prilikom ocenjivanja najbolje govori podatak da je Fransisu Kamanou data - "dvojka".

Izabrane vesti

Samo četiri dana pošto je doživeo ligaški poraz od Strazbura, Bordo ima priliku da se osveti na istom mestu, ali u okviru polufinala Liga kupa. U protokolu će se, prema navodima lokalnih medija, naći i gore pomenuti Pablo Kastro koji se oporavio od povrede primicača, međutim, s obzirom da je Gomeš zadovoljan tandemom Vukašin Jovanović - Žul Konde, Brazilac će ostati na klupi.

Bordo je trenutno 12. na tabeli Lige 1 i teško će doći u situaciju da se bori za Evropu. Zato bi zapaženiji rezultat mogao da napravi u Liga kupu, gde ga u finalu čeka Gengan, koji je juče posle izvođenja jedanaesteraca eliminisao Monako. Četa Tijerija Laurijea je na petom mestu u šampionatu, zaostaje bod za Sent Etjenom, koji ima i meč manje, odnosno pet za Lionom, pa treba očekivati da se usredsrede na juriš ka neku od prve četiri pozicije koje donose izlazak na evro-scenu iduće sezone.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:45 5052 FRALK Strasbourg - Bordeaux kmb X2&0-3 1,60
Ukupna kvota1,60

FRANCUSKA, LIGA KUP - POLUFINALE

Utorak
Gengan - Monako 2:2 (0:2) ***penalima 5:4
/Mendi 46, Tiram 55 - Lopes 18, Golovin 24/ 

Sreda
18.45: (2,55) Strazbur (3,05) Bordo (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Vukašin JovanovićBordoStrazburLiga kup Francuskesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara