Bitka za krov Gruzije

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.19. | 14:52

Saburtalo juri Lokomotivu ne bi li odbranio lidersku poziciju... Dinamo Batumi da otme prvo mesto preko skidanja skalpa ekipi Torpeda

Saburtalo Tbilisi u misji odbrane liderske pozicije, odnosno boda prednosti u odnosu na Dinamo Batumi mora da računa na ogorčen nastup gradskog rivala. Sa Lokomotivom nema šale, jer ovaj tim u poslednje vreme beleži solidne partije koje mogu da zasmetaju ambicijama gostujućeg sastava. Igra bez poraza na proteklih pet utakmica za Lokomotivu je plus koji obećava uzbudljiv meč, nalik onom majskom, koji je završen minimalcem Saburtala.

Zato ovde treba očekivati da će se lomiti koplja, uz opasku da i jedni i drugi imaju dobre napadačke snage. Saburtalo trenutno raspolaže gol razlikom od 36:23, dok Lokomotiva ima 24:23, na osnovu čega se da zaklučiti da su i jedni i drugi potpuno izjednačeni po pitanju snaga odbrambenih linija.

Izabrane vesti

Slična situacija je i kod Dinamo Batumija koji dočekuje solidni Torpedo, Ovde valja znati da je odbrana domaćina najbolja u Gruziji, što znači da je u 20. kolu svakako moguća i smena na vodećoj poziciji gruzijske tabele. Inačem Dinamo je prošli put od Torpeda poražen sa 3:2, što znači da im motivacija neće nedostajati ni kada je reč o vraćanju šamara iz 11. kola.

Gruzija 1 – 20. kolo
17.30: (3,35) Lok. Tbilisi (3,25) Saburtalo Tbilisi (2,10)
19.00: (2,00) Dinamo Batumi (3,35) Torpedo Kutaisi (3,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara