Bergantinjosu izmenjen lični opis: Sa 70 šavova na licu izašao iz bolnice

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.19. | 13:56

Fudbaler Deportiva tražio da igra u revanšu

Pokušaj ubistva na fudbalskom terenu! Jeste u pitanju baraž za ulazak u Primeru, jeste kraj sezone, psihički i fizički umor tresu telo, ali ostaje za nevericu start kojim je Mark Pedraca umalo otkinuo glavu Aleksu Bergantinjosu na utakmici između Deportiva i Majorke u četvrtak uveče.

Fudbaler Deportiva je hitno prevezen u bolnicu, gde je podvrgnut operaciji lica. Pedracin udarac nogom u glavu je bio toliko strahovit da su Bergantinjosu lekari morali da rekonstruišu donji deo vilice i usta!

Izabrane vesti

Aleks je u petak ujutru otpušten iz bolnice na kućno lečenje, ali sa čak 70 šavova na licu! Teško je igrača Deportiva i prepoznati koliko mu je otečen deo gde mu je protivnik zabio kopačku u glavu.

Španci pišu da se Bergantinjos probudio posle operacije i prvo što je tražio od lekara je dozvola da igra u revanšu baraža! Bez obzira na jake bolove, zbog kojih pije tablete, fudbaler je izrazio želju da istrči na teren i u drugoj utakmici, što su mu doktori strogo zabranili.

Inače, pre nego što je napustio bolnicu, Bergantinjos je imao posetu. Obišli su ga upravo Pedraca, koji ga je povredio i njegova dva klupska fruga Moreno i Kampos.
Na sreću, u pitanju su samo rane na usnama i licu, nije bilo prelomljenih kosti ili zuba. Imaću problema sa hranom i sa govorom u narednih nekoliko dana, ali ništa više od toga“, rekao je Aleks Bergantinjos kada je napustio bolnicu.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara