Balkanci su to...

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.07.18. | 11:23

Ispoštovali su u nedelju, trebalo bi i danas

Prošli put su vam doneli lovu, pa je red opet da ih ispoštujemo. Ako se ne sećate, Kauno Žalgiris i Suduva su u nedelju odmerili snage, a već nakon tri dana ponovo će ukrstiti koplja. Razlog je taj što su prvo igrali odloženi meč 14. kola, dok se danas sastaju u okviru 19. runde.

U nedelju smo vas savetovali da gađate dvojku, isto ćemo uraditi i danas. Jednostavno, razlika u kvalitetu je ista, a Suduva je u gostima pre tri dana slavila sa uverljivih 3:0. Nema sumnje da će biti teško ponoviti ovaj rezultat, tim pre što Suduva ponovo igra na strani, ali svakako u dvojku ne treba sumnjati. Suduva je ubedljivo prva, suvereno gazi ka odbrani trona, dok Kauno koketira s opasnom zonom tako da je sve jasno.

Izabrane vesti

U Suduvi ima nekoliko Balkanaca. Tu su srpski defanzivac Aleksandar Živanović, Hrvati Ivan Kardum i Andro Švrljuga (postigao pogodak u nedelju), te internacionalci iz Bosne i Hercegovine Semir Kerla i Mihret Topčagić. Ipak, glavnu reč u Suduvi vode Litvanci. Drugi strelac lige i najefikasniji igrač ovog tima Ovidijus Verbickas postigao je osam golova, a Karolis Laukžemis šest, koliko i hrvatski internacionalac Josip Tadić, nekadašnji napadač Arminije iz Bilefelda, Grenobla, Dinamo Zagreba i Bajer Leverkuzena, koji je odnedavno slobodan igrač. Inače, Laukžemis će od sledeće sezone braniti boje Alavesa.

Suduva ima najraspucaniji napad (preko dva postignuta gola u proseku po meču), dok je Kauno Žalgiris pretposlednji po ovom parametru, s obzirom na to da daje 0,71 gol po utakmici. Logično, obrnuto je kada je reč o primljenim golovima. Suduva ima najtvrđu defanzivu sa svega 0,5 primljenih pogodaka u proseku, a Kauno Žalgiris prosečno vadi loptu iz mreže 1, 29 puta.

Goleada je moguća, ali kao što rekosmo, teško da će Suduva dati baš tri komada jer je realno da i umor malo učini svoje. Dakle, dvojka je realna, a mogli biste eventualno da je ukombinujete sa 2-3 gola. Kvota je dobra - 2,20.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 5841 LIT 1 Kaunas Zalgiris - Suduva ki 2 1,20
Ukupna kvota1,20

LITVANIJA 1 - 19. KOLO: 

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

LitvanijaLitvanija 1SuduvaKauno Žalgiris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara