""
""

Bakljada na Zvezdinom treningu na Kipru: Za našu braću s ljubavlju i poštovanjem (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.01.18. | 13:13

Crveno-beli se u nedelju vraćaju za Beograd

Iznenađenje na treningu Crvene zvezde u kiparskom Pafosu. Bazu crveno-belih tokom pripremnog period aposetili su predstavnici Kluba navijača atinskog Olimpijakosa, stacionirani u pomenutom kiparskom gradu, s namerom da pozdrave tim Vladan Milojevića i poželi mu sreću u nastavku sezone.

Kako prenosi zvaničan sajt kluba sa Marakane, „desetine navijača Zvezdinog bratskog kluba svake godine dolazi na treninge u Pafos, a ovog puta su navijali s tribine i napravili izuzetno lepu atmosferu, pomogvši igračima da uživaju na terenu“.

Izabrane vesti

Predstavnik Kluba navijačke grupe Gate 7 iz Pafosa uručio je Vladanu Milojeviću plaketu na kojoj je na srpskom ispisano „Za našu braću sa ljubavlju i poštovanjem”, s ugraviranim grbovima Crvene zvezde i Olimpijakosa, kao i navijačkih grupa Gate 7 i Delije.

Inače, ekspedicija lidera Superlige u nedelju se vraća sa Kipra za Beograd, a posle nekoliko dana sledi odlazak u tursku Antaliju.
Ovo je samo prvi deo priprema i svi smo znali šta nas očekuje. Prvih sedam dana radi se intenzivno, na snazi. Svima teško padaju pripreme, bole nas mišići, umor nas polako stiže, ali, svi smo zdravi, orni za rad, niko se preterano nije žalio i svi na svakom treningu pružaju maksimum. To je plus za ovu ekipu, kao i atmosfera koju drži Marko Gobeljić“, s osmehom na licu rekao je Branko Jovičić, zadnji vezni Crvene zvezde.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

bakljadaFK Crvena zvezdadelijegate 7SrbijaSuperligaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara