Komentari na vest

Bajern se nada Vircu leta 2025, Alijanc arena bi mu bila samo usputna stanica

A

Axios

pre 11 dana

Pa, gde bi drugo, nego u jedan od dva najveća kluba na svetu. Real i Bajern sastaće se sutra 28. put u LŠ. Pametnom dosta! Mogao bih možda da prihvatim da je Wirtzu Bajern usputna stanica za Real. Ali, za neki drugi klub!? Neuspela šala.
D

Doks

pre 11 dana

Uživam dok čitam tekstove i komentare mrzitelja Bajerna. Kad neko napiše da je Bajern nekom "usputna stanica", e to je vrh. Sad, kad nema velikog Milana, imate samo dva konstantna velikana: Real i Bajern. Znači, to je isto kao naslov: "Mbapeu Real usputna stanica". Glupo, jel da? A, i boli taj Bajern, nikako da prođe. Razumem i mržnju i bol. Ojadio je Bajern mnoge. Ugasio je Barsu. A, engleskim "velikanima" Arsenalu i Totenhemu pokazao gde im je mesto. Ali, bio je i milostiv! "Poklonio" je po jednu titulu LŠ Mančester J., Interu i Čelsiju (prvu)! Da je pravde, ovo bi mu bila borba za desetu titulu LŠ.
g

gost111

pre 12 dana

bajern u najvecoj krizi opet je iznad arsenala i junajteda i ostalih...sto je pokazao...gde je juve,milan,atlwtiko,arsenal,man utd,ne postoje u evropi zadnjih 10 godina...bajern i real uvek u vrhu
s

stavio je

pre 13 dana

bajer cijenu. 120miliona a trebalo bi i vise
A

Allianz

pre 13 dana

Pa ako nije Real u pitanju, a ni Real neće sve živo dovesti jer ih igra samo 10+golman, koji bi to klub mogao da bude veći od Bayerna. Jedino ako mu nije stalo da promeni ligu, jer Premier liga je stvarno nešto posebno.
J

Junker

pre 13 dana

Sta ce im on kad imaju Musijalu? Isto tako ni njemu ne treba Bajern. Ne treba ni Realu jer imaju Belingema. Siti (ako ostane Pep) ili ako se napokon Junajted podigne na nivom na kom mora da bude. Cak ni Barsi ne treba pored Pedrija. Razume se da mu kao ni Bajern, nisu potrebni Real i Barsa.
V

Venom

pre 13 dana

Mislim da ovaj ide u Siti na leto kao zamena za De Brujnea koji je svake sezone povredjen.Imaju para da plate 150 miliona lagano a i vecini igraca je zelja da radi sa Gvardiolom.Jedino da ga krene njemacki lobi pritiskati pa da zaigra za Bajern mada ne verujem da bi Bajern platio bas 150 miliona
r

rea

pre 13 dana

Pa naravno, svakom Nemcu je san da igra u gigantima kao što su Arsenal, Totenhem, Čelsi... nego li u klubu koji je pred gašenjem kao što je Bajern.
G

Grey

pre 13 dana

Pa taj klub pred gasenjem je izbacio nikad jaci Arsenal...ne brini se ti nista, to sto mediji predstavljaju kako Bajern tone to je smejurija, eno sve im je lose titulu nisu osvojili posle 11 godina, igraju polufinale LS protiv Reala, bas im je lose...
r

rea

pre 13 dana

@Grey, ironija - šta je to?
m

macoo

pre 13 dana

taj arsenal je gubio po 5-1 od bajern evo sada suga izbacili idi gledaj kosarka nisi ti za fudbal
C

CZ***

pre 11 dana

Lepe li ironije. Bravo.
l

lol12

pre 13 dana

Sta ce njemu usputna stanica kad vec sad moze igrati gde pozeli.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Flik je odbio Bajern, odakle vam to? Doćice neki top trener, nema potrebe da se sekirate. Što se tiče Virca, imaju slike gde trenira u dresu Bajerna, toliko o želji da ide u PL. Pored toga dobar je sa Musialom i ostalim igračima iz reprezentacije i logično je da ode u Bajern nakon epizode u Leveru. Odavno se priča da će doći kada se Tomas povuče 2025. Bajern nije doveo Haverca, zato što su smatrali da je bolje da uzmu Virca. Da nije imao tešku povredu kolena, ja verujem da bi već sledeće godine igrao u Bajernu.
S

Seoul

pre 13 dana

Čovek kad bi pročitao ove tekstove vezano za Bayern, stvarno bi pomislio da niko živ od trenera i igrača neće da dodje i da je neki raspad od kluba.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Uzas... Na kraju kada bude dosla neka trenercina kao sto je Murinjo, Flik... ne znam sta ce pisati. Na leto se planiraju pojačanja poput De Jonga, Van Dajka, Arauha, Frimponga, Taa, Girasija... a oni pisu kao da je sve u rasulu. 200 miliona evra su spremili za pojacanja + novac od prodaje fudbalera, to ti sve govori kakve su im ambicije.
r

roni

pre 13 dana

fantastican igrac za nemacku ligu gde nema odbrane. mislim da bi u engleskoj bio zakucan za klupu posle par kola,u italiji bi igrao jer ne bi imao kvalitetnu zamenu i to je to.
B

Brko

pre 13 dana

Arsenal, najbolja odbrana engleske lige, pukne tricu od Bayerna. Bilo bi još da su sudije bile normalne i svirale najočigledniji penal ikad u Londonu. Bayern bi poveo 1:3, završilo bi 1:5, tradicionalno.
j

johanes15

pre 13 dana

ahahahhaaha kako da ne, poznato je da je solidni bajern u poslednjih 15 godina razvojna daska za mocne pl timove koji su 2-3 puta uspeli da odu cak do finala ls u tom periodu :)