Bajern mnogo voli Tobdžije

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.19. | 15:23

Arsenal ima ozbiljne traume iz susreta sa bavarskim gigantom

Arsenal ima ozbiljne traume iz susreta s Bajernom. Kad god su naletele na Bavarce, Tobdžije su izletele iz Lige šampiona, a tri poslednja okršaja posebno su bila bolna za engleski tim. Sva tri puta primili su po pet komada -1:5, 1:5, 1:5. Na prošlogodišnjem Internacionalnom kupu šampiona bilo je 1:1, pa je ovo nova šansa za neku vrstu naplate dugova.

Unaj Emeri započeće seriju prijateljskih utakmica u Americi bez zvučnih pojačanja. To znači da možemo da očekujemo isti ili sličan tim koji je završio prethodne sezonu, dok Bajern iščekujemo s nešto više pažnje, pošto upravo od ovog susreta počinje nova era u istoriji bavarskog giganta. Posle mnogo godina nema tandema Roberi, kao ni treće važne karike u poslednjim uspesima minhenskog kluba – Matsa Humelsa.

Izabrane vesti

Očekuje se da Niko Kovač odmah krene da uigrava novi štoperski par: Pavar Ernandez, odnosno da za početak, kao u većem delu prošle sezone, pozicije Robena i Riberija zauzmu Koman i Gnabri.

Ne treba očekivati goleadu. I jednima i drugima ovo je uvod u seriju utakmicu, a i većina međusobnih okršaja Bajerna i Arsenala, ne računaći one tri petarde, završena je u rasponu 0-2.

INTERNACIONALNI KUP ŠAMPIONA

Četvrtak
05.00: (3,60) Arsenal (3,45) Bajern (1,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara